mandag 28. desember 2015

Mitt dekkhotell ensjø

Vi ser frem til å høre fra deg! Ditt bilsenter for Dekkhotell , Mikrolakk, Bilglass, dekk og felg til alle person og varebiler. Bestill enkelt idag online!


Vedlikehold og reparasjon av motorvogner, unntatt motorsykler. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Mittdekkhotell sin avdeling på Ensjø i Bertrand Narvesens vei som ligger i den gamle produksjonshallen til Tiedemannstobakksfabrikk, flytter fra Ensjø til nye lokaler på Økern. Selskapsform, Privat aksjeselskap. Bildekk og felger - Verksteder. Bilsenteret for dekkhotell , dekk, felg, spotrepair tjenesten Mikrolakk, Ditec og bilpleie. Dekkhotell er en tjeneste som gjør din bilhverdag enklere.


Mitt Dekkhotell Røa AS fra Røa, Oslo. Hos Audi Møller Bil Ensjø lagrer vi dine dekk fra sesong til sesong slik at du sparer plass og slipper å ta hensyn til tunge løft. Se hele profilen på LinkedIn og finn Marius' forbindelser og jobber i tilsvarende bedrifter.

Marius har jobb jobb oppført på profilen. Sammenlignet med smalgangslageret på Ensjø ville det gi plass til prosent flere dekk på samme flate, og for å utnytte arealet maksimalt ville det være gunstig at de var hele meter . Mange gruer seg litt for både hjulskift og oppbevaring. Bedre plass - vi oppbevarer dekkene dine. Vi bekrefter å ha mottatt din bestilling på dekkhotell.


Her er eposten jeg mottok. Hjulene vil bli hentet hos din forhandler TESLA MOTORS NORWAY AS - OSLO snarest og fraktet til vår avdeling på Ensjø. Vi har registrert gratis dekkhotell frem til neste hjulskift, begrenset til . Det gir travle tider for dekkhotellene. Svært begrensede muligheter for hjulskift på drop-in i dag. De siste ukene har det ifølge eier Erik Jacobsen betraktelig vært svært hektiske tider.


Med de prisene jeg finner i mitt område synes jeg det blir i dyreste laget med dekkhotell. La vårt dekkhotell ta hånd om hjulskiftet for deg! Sjekk inn dine hjul på vårt dekkhotell.


Da blir det enkelt for deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.