onsdag 16. desember 2015

Lysbrytere design

Det er ofte de små detaljene som kan skille klinten fra hveten når det gjelder design. Noe så enkelt som å bytte ut trauste lysbrytere med mer . Berker brytere og systemer er i bruk over hele verden, noe som gjør livet vakrere, enklere og mer komfortabelt. Vi legger stor vekt på kvalitet, design og . Gira bryterserie fra Micro Matic gjør det mulig å velge design tilpasset ethvert.

Stikkontakter, lysbrytere og dimmere har fått et løft både i farger og utførelse. Eldre bygninger har en unik atmosfære av svunne tiders idealer. Stemningen skapes av kvaliteten og følelsen i detaljene.


Renova er bryterserien for deg som vil . Hev interiøret i boligen din med en lysbryter i unik design. Her lager de lysbrytere uten berøring av menneskehender. Design og smak er bevegelige mål, og den nye Elko Plus serien er utviklet i .

Designserien Gira Ekjennetegnes av følgende: Tre materialer, én design og. Det er ikke vanskelig å finne det den perfekte rammen som får lysbryteren til å . Hvis du er svak for retro, landstil eller klassisk stil, kan en lysbryter i en gammeldags stil løfte. Vi tilbyr lysbrytere og stikkontakter som matcher smaken og interiøret ditt!


Match ditt interiør med brytere og stikkontakter i moderne design. Innfelt bryter i RSdesign. ELKO AS har i samarbeid med industridesigneren Einar Hareide, Hareide Design , utviklet ELKO Plus, en serie stikkontakter, lysbrytere og dimmere som med sitt . Bryteren er 2-polet og 1-polet, og kan benyttes f. De har produsert stikkontakter, lysbrytere og annet elektromateriell i over år. ELKO elektromateriell finnes hovedsakelig i to forskjellige design - ELKO . Velg standard design eller design dine egne brytere til ditt smarthus.


Bryterne er mye mer enn bare en lysbryter. Kontroller temperaturen i rommet med den . Panelovner som oser av design og kvalitet. Da skal du antagelig likevel ta ned lysbrytere og kontakter, og har enklere muligheten til å gjøre forandringer etter . Vi gjør oppmerksom på at prisen gjelder pr enhet, selv om enkelte bilder kan vise flere gjenstander samlet.

Lysbrytere og tilbehør. Han viser oss et rikt utvalg av lysbrytere i ulike typer materialer i åtte forskjellige design som kan gi mer enn 1forskjellige kombinasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.