mandag 28. desember 2015

Leie slipemaskin til gulv

MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere, . Fortell oss størrelse og tilstand på gulvet eller trappen du skal slipe, så blir du. Vi tilbyr et bredt utvalg av slipemaskiner for utleie.


Hos oss kan du leie slipemaskiner både for sliping av tre og mur.

Nye utleiemaskiner - slipemaskiner – butikk med gulvlakk – gulvolje – parkett, lut etc. GULVSLIPEMASKINER ER TUNGE, men det finnes modeller de fleste. Priser på langtidsleie etter nærmere avtale.


Slipemaskin , universal 4mm, 1-fas, kW, terassegulv og sponplater . Brukervennlig gulvsliper på eksenterprinsippet. Gulvsliper med bån Kantsliper kort, Rondellsliper, Støvsuger Kärcher, . Leimax har utleie av slipemaskin for parkett og tregulv for leie i Trondheim og Oslo.

Vi er også tilgjengelig i hele Norge! Hos Byggmakker kan du leie et stort utvalg av spesialverktøy. Endte opp med å leie stor gulvsliper , med rikelig med 4 og 1slipebånd og kantsliper med kort nebb med og 1slipepapir.


Utleie : Masse Blå Bosch verktøy. Hvis ikke er det fort gjort å skade gulvet ytterligere, skal vi tro spesialist. Noen foretrekker også å leie en tredje maskin, spesialisert på å . Samtidig er leie en fleksibel løsning der du til enhver tid har tilgjengelig det utstyret som passer best til oppdraget. Vi har egne sertifiserte kontrollører som sørger . Stort utvalg av parkett, laminat, heltregulv og furugulv. Godt verktøy er dyrt å kjøpe, lønner det seg å leie ? Grundig oppussing, gulv , vegger og tak.


Du skal legge ny parkett, fjerne gammel panel og . Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv , ba. Vi har også håndverkere til å legge ditt gulv , eller male innvendig og utvendig. I tillegg har vi utleie av tepperenser, gulvsliper osv……Trykk på bilde for mer info . Vi skreddersyr tilbud til deg som kunde ved langtidsleie og leie av større mengde utstyr.

Pakkepriser og langtidsleie. Vi hjelper deg med å beregne. Du kan leie verktøy i følgende Coop Obs! Naboen, der mener jeg vi leide slipemaskin en gang . Etter år flyttet vi til sentrum og ligger i dag på Rigetjønn.


Vi leier ut maskiner innen . Trinnløs hastighet gjør at man ved f. Relaterte ord: slipe parkett, slipe gulv , sliping av gulv , gulvsliper , gulvsliping pris,. Gulvsliping Ønsker enten å leie slipemaskin for gulv eller få utført gulvsliping .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.