torsdag 10. desember 2015

Landlig kjøkken

Et landlig kjøkken kan se ut på mange måter. På denne siden finner du noen flere inspirerende løsninger for landlige kjøkken. Finn din kjøkkeninspirasjon hos.


Du kommer langt på vei hvis du husker på disse fem innslagene: kjøkkenøy, langbor tallerkenhylle, . Få et hyggelig og moderne landlig kjøkken , hvor det er plass til matlaging. Få inspirasjon til ditt nye landkjøkken her i Inspirasjonsrommet.

Vi ønsket at kjøkkenet skulle gjenspeile at vi som bor her er i 30-årene, og at det var et gårdskjøkken, derfor ville et minimalistisk kjøkken med . Familiens nye kjøkken bærer preg av denne interessen, og Hilde landet. I og med at vi bor på en går ønsket vi en landlig stil i kombinasjon . Har du lyst på et velorganisert kjøkken i moderne, men hjemmekoselig stil? Julia ville ha en kjøkken - og spiseplassløsning som er moderne og . Liker du den klassiske landstilen kombinert med moderne elementer? Da vil du elske vår kjøkkenmodell Herregaard Inframe!


I det gamle huset på landet har Ida Hansson fornyet det landlige kjøkkenet i retro stil og redesignet og malt gamle møbler med Jotuns farger.

Rustikke og delikate fronter med frest perlestaffprofil. Dette kjøkkenet passer like godt i en byleilighet, som i en fjellstue. Det landlige preget skaper stemning, . Et kjøkken med landlig interiør vitner om gammeldags lun hygge.


Samtidig møter det de moderne kravene til komfort og praktiske løsninger. Landlig kjøkken ble skreddersydd villaen. Hvitlaserte dører og plassbygde skap ga eieren drømmekjøkkenet.


LANDLIG OG LEKKERT HOS AINA. Aina driver Woodsagentur sammen med Gro Anita, de har mange spennende interiøragenturer blant annet . Klassisk kjøkken i gammelt sørlandshus. Familien Olsson fikk sitt landlige hvite kjøkken på en blunk ved hjelp av Herjedalsmetoden. Se resultatet av forvandlingen her. La deg inspirere av vårt utvalg av spennede kjøkkenløsninger i landlig stil.


Ta gjerne turen innom vår butikkutstilling for en uforpliktende . Det romantiske kjøkkenet er varmt og innbydende og sier ”Velkommen inn”. Det er tydelig inspirert av det landlige med slitte overflater, personlige detaljer, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.