tirsdag 8. desember 2015

Lage taklampe

Spar penger og lag akkurat den lampen du selv ønsker. Trykk deg videre til kildene som har DIY-oppskriften. For å lage en egen lampe, trenger du lampeoppheng, alternativt en lampeskjerm dersom du ønsker det, samt en lyspære.


En unik lampe er både et spennende blikkfang og en hyggelig. Da er det fint at det finnes kule alternativer du kan lage selv, til en brøkdel av . Og det beste av alt er at du kan lage en one of a kind-lampe selv. Vanskelighetsgraden kan du selv tilpasse til hvor flink og erfaren du er.

Har fått en kjempesøt lampe av min bestemor, og jeg brukte tapet til å lage ny lampeskjerm. Sett sammen din egen pendel fra et stort utvalg oppheng og skjermer. En snarfilm om hvordan man enkelt kan lage en lampe i klasserommet. Han bruker rett og slett brukte vinflasker for å lage lamper. Se hvordan flaskelampene lages i videoen ovenfor!


Lampeskjermen er så heklet utenpå rislampen. Dermed får du en ny lampe med et lunt og naturlig preg.

Tagger:blomster, DIY, lampe, lanterne, lykter, papirlampe, rislampe. Men det kan være spennende å se hva du kan lage videre på den slik . Alt du trenger er ledning med sokkel og støpsel, samt en dekorativ vinballong. Tips: lag en lampe - Ved hjelp av hesjestreng eller ståltrå avbitertang og stoff kan du lage en unik lampe. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.


Tvsitt tid for hjem gjør i mine øyne mye rart, men en ting traff de . Det meste kan bli en lampe, mener gutta bak Gjenbruket, som lager nye interiørartikler av brukte ting. Ta en nærmere kikk på våre plafonder, spotlights og taklamper. Men du kan også lage din egen takbelysning ved å kombinere ledning, pæresokkel og . Sølvi Abrahamsen Høgli har vært i det kreative hjørnet og laget en kul lampeskjerm.


Lag denne tidløse og superkule lampeskjermen selv ved hjelp av en ballong, tapetlim og litt garn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.