onsdag 9. desember 2015

Interiørtips stue

TV-kos, familiebesøk, lesestunder; stuen skal fungere til mange formål. Sjøholt er interiørdesigner og har jobbet med tekstiler og interiør i en. Når man skal innrede en stue er det viktig å finne en personlig flyt i . Da Julie Furset innredet stuen, valgte hun en utradisjonell innfallsvinkel.


Det var nemlig én ting som la føringene for resten av interiøret. Jeg tror på et mer personlig og spennende interiør i 2016. Nå ønsker vi myke former og materialer, og interiør som skaper liv: I stuen innreder vi med .

Stuen i Bodø er innredet i luksuriøs landstil. Se nye bilder fra finalekandidaten i Norges vakreste hjem 2011! De ulike variantene av rosa gjør at fargene både passer inn i den shabby chic og den romantiske landstilen mange nordmenn har, og i et mer røft og tøft interiør. Er det et aktivitetsrom for hele familien eller er det mer et rom for stille samvær?


Er det et rom du oppholder deg lenge i, eller kommer stuen til å være lite i bruk? Et gulvteppe i stuen for eksempel, rådes av interiørarkitekt Torunn Tøllefsen å være generøst nok til å plasseres under både stuebord og sofa . Inspirerende artikler om interiør og trender, enten det omfavner skandinavisk, retro,. Nettopp derfor har de tatt interiørmarkedet med storm og blitt… Stue.


Decorama, en rimelig ny tapetbok høst 20fra Borge.

Variert fiberkolleksjon, med trendy tapeter i forskjellige stiler. Minimalistisk og nøytrale farger er hvert fall stikkord for hvordan vi vil ha det. Jeg elsker grått interiør, så sofaen skal hvert fall være grå og stooor . Mange hadde nok vært redde for å male stuen sin mørk grå, men det fungerer forbausende bra, særlig når rommene er så store som her. Stuen før oppussingen, to stuer som skal bli til en. Disse nydelige dørene fant vi inni veggen.


IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør. For lenge siden var stuen et rom som stod på stas og ble lite brukt. Her har vi samlet alle artikler om belysning av gang, stue og andre rom i huset.


Les våre artikler om belysning og få inspirasjon til ditt eget hjem. Her har vi samlet en oversikt over gode artikler til husets mange ulike rom! Er du omgitt av rot og drømmer om ei ryddig stue? Vi lagde ei stue i fotostudio-stil av pepperkakedeig, med to lettvegger, tregulv, KOLDBY kuskinn, LACK . Gjør stas på stuen med nytt interiør, se vårt utvalg av pynteputer, pledd og diverse pynt.


Sort fungerer som tyngde og motvekt i et naturlig og mykt interiør. TALLET: Myke tepper og grønne planter er en stor hit denne . Interiørtips og trender - årets tapetnyheter 2016. Interiørtips stue - Borge Riviera Maison. Interiørtips stuen - Borge Riviera Maison.


Få inspirasjon til ditt eget interiør, sjekk det siste av interiørtrender, og få kreative interiørtips. Interiørtips Stue : Inspira Interiør: Styling av stue i Sveitserhus. Interiørtips Stue : Interiørdesign PLUS Trender nytt Interiør Tips Stue. Explore Maria Silberhorn's board Interiør stue on Pinterest, the world's catalog of ideas.


Grey walls, Colorful chairs and Textured walls. Mitt beste kreative interiørtips til stue og hjem er rett og slett noe så enkelt som gjenbruk! Drømmeverden en interiørblogg skrevet av eieren av drømmeverden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.