mandag 28. desember 2015

Hjemmelaget skyvedør

My wife wanted a sliding barn door for her walk-in closet, and this is what she got. She was very happy with. Slik gjorde de om den gamle døren til skyvedør. Hjemmelaget skyvedør – veldig billig og kult.


FOTO: Renathe Tangen DØR DELT I TO: Slik . Sliding Wood DoorsSliding Room DividersSliding WallSliding.

Skyvedører sparer en masse plass. Her på disse sidene får du inspirasjon og veiledning til hvordan du selv kan bygge og innrede med smarte skyvedører. Helge har snekret ferdig skyvedøren på kjøkkenet, og i går fikk vi endelig hengt den opp. Mellom kjøkkenet og hallen . For å slippe å se klærne med en gang man kommer inn i gangen var jeg ute etter en eller annen type garderobeløsning.


Lag din egen skyvedør av en gammel dør delt i to. Jeg fant disse bildene av en skyvedørløsning vi likte veldig godt, og som vi skal ha på soverommet vårt når vi pusser opp, men med noe . LikesCommentsShares.

Bygg dine egne skyvedører , til avskjerming av rom eller garderober. Swedoor tilbyr skyvedører av ypperste kvalitet. Se nettsiden her og finn en innvendig skyvedør som passer deg. Innlegg om hjemmelaget skrevet av rta087.


Døren fikk vi fra miljøstasjonen og på Biltema . DIY skyvedør i hvert rom, på en vegg eller foran en. Beskyttende og hjemmelaget. Diy TürDachgeschosse DachausbauSchönes LebenGarderobenHofArbeitszimmerSchreibtischeTreppe. Det gir en glatt og ryddig overflate og oppbevaringsplass fra gulv til tak.


Måltilpassede skyvedører finnes . Sjekk ut disse kule skyvedørene ! Utrolig kule skyvedører. Litet men bedårande kök, och framför allt smarta lösningar. Notera det väggfasta klaffbordet som både kan användas som extra arbetsyta och som matplats.


Mangler: hjemmelaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.