mandag 28. desember 2015

Gulvlakk med farge

Malingen kan blandes i mange farger og er lett å påføre. TreStjerner Gulvlakk oljebasert kan brukes på tre-og parkettgulv, samt benker, møbler og andre . Med ny lakk kan et gammelt gulv se friskt og nytt ut.

IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør . Skriv inn ønsket farge - NCS farge eller Jotun farge. Hos Beckers finner du gulvfarge av høy kvalitet for ulike flater så som betong, tre og parkett. Ikke glem å lese bruksanvisningen for ditt produkt.

Riktig lakk kan fornye gamle tregulv og parkett. Bistrotlakk er en innendørs lakk beregnet på møbler, trapper, listverk, gulv, paneler etc. Furugulv behandlet med trestjerners gulvolje farge fjellgrå.


Vi har en furuoverflate som vi ønsker å få en eike-look på. Er det noen som vet om det finnes lakk med farge, som kan gi oss dette resultatet? GLANS: Lakk kommer mange forskjellige glansgrader. Ifølge kreativ leder i Informasjonskontoret for farge og interiør, Bjørg Owren, .

Disse kan man blande i nærmest hvilken som helst farge. Anvendelse: Anvendes innendørs på ubehandlet tre som du ønsker å dekorere, gi en ny farge eller friske opp. Bruk en multimaskin/bonemaskin med egnet slipenetting for din lakk. Lakkerte gulv trenger nye strøk med lakk en gang i blant.


Maskering av listverket hindrer søl av lakk på disse. TreStjerner Gulvlakk oljebasert kan brukes på tre-og parkettgulv, samt benker,. I illustrasjonen undwer har vi brukr TreStjerner oljebasert lakk og fargen 2043 . Gulvlakk - maling, tapet, gulvbelegg, malebutikk, parkett, jotun, malingsbutikk, malerforretning, malerbutikk.


Her finner du stort utvalg av lakkfarger til bilen, blant annet motorlakk, grunning og klarlakk. Kontakt din nærmeste Mekonomenbutikk om du trenger hjelp til å . Er bordet helt tørt kan du starte å beise i ønsket farge (jeg har brukt grått). Grunnen til jeg bruker gulvlakk på et bord er . Med trestjerners gulvolje får man både farge og beskyttelse i én operasjon. Har gulvet derimot vært påført lakk tidligere, bør det øverste laget .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.