tirsdag 8. desember 2015

Gulv trondheim

Har hjemmet ditt behov for et nytt gulv eller trenger du rett å slett en renovering av ditt gulv ? På Byggmakker har vi alt fra parkett og gulvbelegg, til moderne . Gulvspesialisten 1 gulv , vi leverer og monterer alle typer parkett og tregulv til private hjem og profesjonelle aktører. Kom innom og få hjelp av våre spesialister, og vi vil finne det riktige gulvet for ditt behov . Når du skal velge gulv , tar du et valg for mange år fremover. Parkett, laminat, heltre eller vinyl - det finnes et utallig antall mønstre, strukturer, farg.

Vi kan stolt presentere gulv fra Saga Parkett, Kronotex. Wicanders og Hydrocork. Du har kravene, vi har gulvet. Sammen finner vi den beste løsningen for ditt . Næringsbygg og private hjem.


Går du rundt å drømmer om å legge nytt gulv ? Det hjelper ikke å ha vakre møbler og lekkert interiør dersom gulvet ikke passer inn. Mange er overbevist om at .

Vi hjelper deg med anbud på gulv. Hardbetong – gulv som tÃ¥ler det meste! Førsteklasses fliser til markedets laveste priser. En av Europas største fliskjeder.


Enorme volum gir lave priser. Nå tilbyr vi parkett og laminat. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Trondheim fra , Trøndelag. Deres gulv er laget for å tåle år med bruk, i en kombinasjon av å likevel se vakre ut.


Vinyl er laget av et plastmateriale (PVC) og finnes i flere kvaliteter, etterligninger og . Markedsledende leverandør av vakkert og solid kvalitetsgulv. Parkett og tregulv av høy kvalitet, produsert i Europa. Gulv og våtrom – belegg og vinyl. Finn ditt gulv og la deg inspirere.


Pergo Svalbard 1-stav parkett VM- gulv fyrlykt eik. Vurderer du nytt gulv , men er i tvil om hva du skal velge? Spørsmål om produkter og priser?


Butikkens kontaktinformasjon finner du øverst på siden.

Vi leverer industrigulv av topp kvalitet: betonggulv, gulvbelegg, industribelegg, samt sandblåsing. Vi benytter Epoxy, Polyuretan, Vinylester og Acrylbelegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.