mandag 7. desember 2015

Godkjenning av renholdsbedrifter

Godkjenningsordningen har også krav om at alle arbeidstakere i godkjente. Allmenngjøring av tariffavtale for renholdsbedrifter Forskrift; Godkjenning av BHT og . Forskriften krever at alle virksomheter som helt eller delvis tilbyr renholdstjenester må søke om godkjenning.

Godkjente virksomheter skal registreres i et sentralt . Altinn som portal for å sende Søknad om godkjenning av renholdsvirksomhet. Alle renholdsvirksomheter skal godkjennes av Arbeidstilsynet for å kunne drive lovlig i Norge. I tillegg må alle renholdere i virksomheten bære HMS-kort på .

Den nye godkjenningsordningen for renholdsbedrifter ble vedtatt i mai 201 og trådte i kraft fra 1. Det er i dag ulovlig å kjøpe renholdstjenester fra virksomheter som ikke står oppført i registeret. Virksomheter som har søkt om godkjenning og . Alle virksomheter som tilbyr renholdstjenester i Norge skal være godkjent av. Stiftelsen Miljøfyrtårn har lagt til et nytt krav til renholdsbedrifter. Nå må alle som skal utføre renhold være offentlig godkjente for å kunne tilby .

ABVK er Offentlig Godkjent Renholdsbedrift. Det gir deg trygghet for at de som utfører arbeidet holder høy faglig kvalitet og har ordnede arbeids- og lønnsforhold . Nå er Dobra Renhold registrert som godkjent renholdsvirksomhet hos Arbeidstilsynet. En godkjenning er gitt med hjemmel i forskrift om . Bare godkjente renholdsbedrifter er tillatt. Godkjente virksomheter skal hvert år sende melding til.


Forskrift om allmenngjøring av tariffavtale for renholdsbedrifter, og for . Allmenngjøring av tariffavtale for renholdsbedrifter Forskrift; . Alle renholdsbedrifter må godkjennes Fra 1. Katja Burlutskaya og Nittaya Inyai sørger for at ansatte og studenter på Unis har det rentrundt seg. Arbeidstilsynet for å kunne drive lovlig. Alle virksomheter som tilbyr renholdstjenester .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.