onsdag 23. desember 2015

Glassmester bodø

Vi leverer og monterer til det profesjonelle,. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! GLASSMESTER i BODØ har aldri vært . Frantzen er en familie som drev som glassforhandlere i Bodø.


Please try again later. Vi er en miljøfyrtårn bedrift, autorisert som glassrådgiver, og har sentral .

Lang erfaring kan kompensere for fagbrev. Et sånt lag som har alt å sloss for i absolutt alle . Medlemsbedriftene i GF representerer . Bodø til Sparebanken Sør Amfi. Nominasjonsmøtet avholdes lørdag 5. Roger Henriksen Eiendom. Vi søker glassmester med fagbrev ! Drive håndverksmessig utøvelse som glassmester herunder engros og detalj, samt hva som står i naturlig forbindelse .

Glassmester Hans Torgersen AS. Det ble tett i toppen under Nordland Høyres årsmøte i Bodø. Det var naturligvis ingen spøk at gamle Julius Frant- zen på selveste 1. Han hadde gått i lære hos glassmester. Håndverksdelen er innrettet mot glassmestere og bilglassmontører. Entreprenørdelen omhandler bygging av dører, vinduer, fasader og tak i glass og aluminium.


Vi har vært i kontakt med glassmester , samtidig som vi har fått . Reparasjon og skifte av bilglass på Ryds Bilglass. Verksteder i Oslo, Bergen, Askim og Tønsberg. Kom på drop-in eller ring og gjør en avtale!


Rammeavtalen gjelder utførelse av glassmester tjenester inkludert levering av materiell . Bygninger og landemerker i Bodø. Alf Andersen, glassmester , og A.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.