tirsdag 22. desember 2015

Gasspeis bord

Peisen varmer 1kW Bordet er laget i et lett kompositt materiale som passer perfekt for utendørs bruk. Materialet fører ikke varme så du kan sette glass på . Flotte gasspeiser for fantastisk stemning og levende lys i hagen, balkong eller inne.

Besøk våre nettside, eller våre butikker i Fredrikstad og Vestby. Materialet er ikke varmeledende, slik at du kan sette glass og andre gjenstander på bordet. Gassflammen justeres enkelt opp og ned med en regulator.


M-design Interra er en gasspeis fra Varmefag.

Den har fjernkontroll, så du slipper å forlate godstolen. Etter vårt første møte med gasspeisen på Hagemessen i 201 var vi betatt. Et par veranda-bord ble løsnet, slik at vi kunne få frem slangen.


Materialet fører ikke varme så du kan sette glass på bordet. Gassflammen justeres enkelt opp eller ned med en regulator. Peisen varmer 1kW Bordet er laget i et lett kompositt materiale som passer perfekt for utendørs bruk. Eksperter advarer mot gasspeiser uten pipeløp.


Vi fortsetter jakten på ildsteder for boliger uten pipe.

Nå ser det ut til at også de aller mest trangbodde kan få glede seg over åpen ild i stuen: . Kan stå ute hele året og det er minimalt med vedlikehold. Lekker fakkel/terrassevarmer for plassering oppå et bord. Firenze gasspeis for utendørs bruk skaper lun stemning i hagen og terrassen, så vel som på . Bordets flammer vedlikeholdes av en gasspeis med en brenner i rustfritt stål . Cocoon Peisbord er et trendy hagebord med et innebygd ildsted med muligheten til å bruke bordet som grill ved hjelp av en løs grillplate.


Bord - hagemøbler, bark, gjødsel, drivhus, frø, grill, sandkasse, stolper,. Gasspeis Akershus - contura, elementpeis, gasspeis, granit, handøl, jøtul, kakkelovn, kakkelovner,. Gasspeis gir deg varme når du trenger det.


Perfekt på bordet inne i partytelt, under overbygg eller markise.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.