torsdag 24. desember 2015

Frosta glass

Noen ganger er man i behov av en viss form for avskjerming, men du behøver ikke sette opp en tett vegg , bruk frostet eller matt glass. Den ser ut som frostet eller sandblåst glass. Folien er limfri, og du kan selv skjære den til og montere den uten vanskeligheter.

Frostet glass er både en tidløs og sofistikert måte å dekorere kontorlokalene. Se hvordan Svendsen's Glass-Service AS kan hjelpe deg med . Jeg har akkurat kjøpt nytt hus og på badet er det nå fullt innsyn fra veien. I stedet for å henge opp gardin tenkte jeg å forsøke å froste glasset .

Når melken har tørket ser nemlig glasset frostet ut. Det lukter ingenting, det varer lenge og det er billig. D-c-fix glass vindusfolie transparent frostet 45x2m.


Selvklebende glass- og vindusfolie med transparent frostet overflate i 45x200cm størrelse. Full innsynsbeskyttelse når du trenger det SmartGlass er en film som blir integrert på eller i glasset, og kobles til strømuttak.

Lyslykt frostet Follow your heart - gjenbruk - syltetøyglass . Dersom du ikke ønsker folie på glasset, kan du også bestille ferdig frostet glass hos din lokale glassmester. Valgt variant: L200xBcm, L200xBcm 690. Frosta Glass - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Frostet glass og rubons gir en lekker effekt.


Har du som mange av oss samlet på gamle syltetøyglass eller andre glass kan du enkelt lagre lekre . Det er enkelt å få vanlige vinduer til å fremstå som frostet, det vil si at du sperrer for innsyn, men slipper lyset gjennom. Glass med eget foto, bilde eller motiv på er en morsom og spennende ting både til seg selv og å gi bort. Sammenlign tilbud på Frosta glass i kategorien Glass fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av . Handle Innerdør ByggStilHvit Frostet Glass billig, bekvemt og sikkert på nettet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.