tirsdag 8. desember 2015

Elektrisk portåpner

Kraftig garasjeportåpner som kan brukes til både lamell- og vippeport. Porten kan styres ved hjelp av to fjernkontroller og et veggmontert kontrollpanel. Bruk vår portåpner-velger til å finne riktig motor til din garasjeport.

Vi har elektriske/automatiske garasjeåpnere av god kvalitet til riktig pris. Hörmann portåpnere og garasjeporter, grinder og industriporter er perfekt tilpasset hverandre. Velg samme portåpner som ASGEIR bruker i programmet GARASJEN på VIASAT4!


En kvalitetsportåpner med skikkelig kraft, to fjernkontroller og års garanti!

Fjernbetjent elektrisk garasjeåpner til porter på maks 1kg og m i bredden. Kan benyttes både til vippe- og ledd-port. Det forutsettes at den som skal installere portåpneren innehar visse basiskunnskaper om mekanikk og elektrisitet. Felleskjøpet nettbutikk - Garasjeportåpner ML510EV.


Garasjeportåpner med lang levetid av velkjente Chamberlain.

Vil gjerne ha en elektrisk portåpner (ikke via mobil). Det er en slik man på en måte drar opp massivt tre (den går ikke ut). Legg jobben GRATIS ut på anbud hos Riksanbud.


Riksanbud er hele Norges anbud side, her sender du gratis og . GARASJEPORTÅPNER LM70EVK 230CM LIFTMASTER. MOLE = Underjordisk og skjult grindåpner - Diskre og kraftig portåpner. TILBEHØR : Klemlister: Gummilister med klemsikring Søyler for fotoceller, kortleser, . Produktet finnes i kategorien(e): Faller H0-Elektriske artikler, Faller H0-Diverse Faller. Er du lei av å gå ut og inn av bilen for så å slite med en port, hver gang du skal inn i garasjen?


Er den gamle portåpneren støyende og upålitelig? Har nå en garasje jeg ikke får åpnet siden vår eneste portåpner befinner seg inne i garasjen. Folk liker å ha en elektrisk portåpner fordi det gjør livet enklere.


Når du har tenkt å kjøpe slikt utstyr, må du huske at et system som har å konfrontere med ulike . En driftsikker og stillegående portåpner beregnet til små porter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.