mandag 14. desember 2015

Bytte vinduer

Lurer du på hvordan du skifter ut de gamle vinduene dine med nye? Montér har Norges største vinduslager og vi leverer raskt! Det er mange grunner til at du vil bytte vindu. Her er en liste over noen sjekkpunkter og råd det er verdt å merke seg.


Selvfølgelig kan du bytte vinduer selv.

Vi i Villas hussnekker Jan Ohlis viser deg hvordan. Vinduer som er mer enn år gamle slipper ut ca gangermer varme enn nye. Dersom du har store vinduer som er utsatt for vær og vin bør du bytte til . Skal du skifte vinduer ? Da er det viktig at du tar nøyaktige mål på vinduet du skal bytte ut.


Jeg har kjøpt terrassedører og vindu som jeg skal bytte i huset. Noen som vet hvor mye en snekker tar for dette? Da mener jeg for å bytte vinduene og.

Vi viser deg fremgangsmåten, trinn-for- trinn, på hvordan du bytter og monterer vinduer. Du får bedre inneklima, lavere kostnader, støydemping og bedre isolasjon. Jeg har et par større vindu , og noen mindre i et atriumshus jeg vurderer å bytte ut. Hvor gamle bør vinduer være for at dagens standard er stor . Har kjøpt stk vinduer (lags glass), dimensjon 80x80. Hvis du skal beholde vinduer når du etterisolerer vegger, må de være i god stand og vare i minst ti år til.


Ellers bør du bytte dem. Riksantikvaren er kritisk til skifte av vinduer som første ledd i energisparing. Enova SF mener derimot at det kommer an på husets alder. Husk å ta kontakt med teknisk etat i kommunen på forhånd dersom bytte av vinduer medfører fasadeendring, og om arbeidet som skal utføres er søknadspliktig. Selv om vinduene i et vanlig hus utgjør bare til prosent av den totale ytterflaten, kan vinduene stå for hele 40 . Da André Korsaksel overtok første etasje i barndomshjemmet for et par år siden, var vinduene fra forskjellige år og i svært ulik forfatning.


Vi anbefaler trelags vinduer ved etterisolering av . Vi skal skifte vinduer. Det er vinduer av vanlig størrelse som skal til soverom og kjøkken, så de må kunne åpnes. Vi må kanskje skifte 5 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.