torsdag 31. desember 2015

Brannslukkingsapparat

For mange er en brannslukker en brannslukker, og det er få som kjenner til hva effektivitetsklasser er for noe. Hvilket brannslukningsapparat skal du velge, pulver, skum eller CO2? Hvilke fordeler og bakdeler de ulike typene apparatene?

En effektivitetsklasse beskriver slokkeeffekten til brannslukningsapparatet. Effektivitetsklassen henger sammen med brannklassen, og har derfor en A og en B . Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp brannslukningsapparat billig i nettbutikkene.

DinSide artikler om brannslukningsapparat. Siste: Ikke snu branslukningsapparatet inne. Riktig brannslukningsapparat er viktig og ikke minst lovpålagt i norske boliger. Her finner du brannslukkere, slukkeskum, brannslange, branntepper osv. Brannslukningsapparat - brannslukningsapparat, utstyr, vedlikehol lim, rådgivning, lakk, gips, løsemidler, oljefilter, achilles godkjent, adr - Finn firmaer, . Det finnes i hovedsak fire typer slukkemiddel; pulver, skum, kullsyre og vann.


Ulike typer slokkeutstyr Mer om fordeler og ulemper ved ulike typer brannslukningsapparat. Mindre slokkesprayer eller andre tileggsprodukter som selges under navnet brannslukningsapparat, blir ikke testet på samme måte som de røde skum- og .

Komplett utvalg av brannslukningsapparat. Brannslukningsapparat med pulver eller skum. Du bør ha brannslukningsapparat lett tilgjengelig i hjemmet, bilen og båten! Finn brannslukkingsapparat av riktig type og handle online via Kelkoo!


Alle boliger og fritidsboliger skal ha slokkeutstyr som husbrannslange eller brannslukningsapparat med skum eller pulver. CO2-apparat på kg som ved bruk ikke etterlater noen spor. Brannslukningsapparat som egner seg for de fleste typer branner som kan oppstå i en bolig.


Les mer om Orex No-flame brannslukkerapparat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.