fredag 25. desember 2015

Avtrekksvifte loft

Isolert avtrekksvifte for plassering på loft. Med avtrekksvifter fra Flexit har du mange reguleringsmuligheter for optimal drift og komfort.

Høy driftssikkerhet med kulelagret ytterrotormotor av høyeste kvalitet. Lavt støynivå; Enkelt vedlikehold; Høy driftssikkerhet med kulelagret ytterrotormotor av høyeste kvalitet; Kraftig motor sørger for effektivt . Selger denne da den aldri kommer til å bli tatt i bruk. Trenger ny vifte til badet - lager begynner å bli dårlig i den som er der. Ventilasjonen til badet har en kanal på kanskje 6-meter som går til . Det heter seg at man ikke skal fyre for kråken.


Et loft avtrekksvifte er typisk en elektrisk drevet vifte montert på en slik måte at man fjerner varme luften fra loftsrom. Avtrekksviften leveres med braketter for oppheng på vegg, samt skumplastdempere for gulvmontasje. Hvordan forebygge muggsopp på loft: - Hold loftet tørt!


Jo tørrere klima, jo mindre fare for muggsoppåvekst. Kanaltilkoblinger for avkast, kjøkkenhette og våtrom. Hvis avtrekket fra ventilatoren eller viften på badet går gjennom et uisolert loft, risikerer du at det danner seg kondens inne i røret. Avtrekksvifte integrert i tak (flat) Hjem og utstyr.


Det er ikke tillatt å røyke i oppgangene, kjeller eller loft. På kjøkkenet er det kun tillatt å benytte avtrekksvifte med kullfilter og på bad/toalett skal vinduslukene . Systemair har produsert avtrekksvifter siden. Viften kan plasseres på loft, i skap, evt.


FÆRRE KRAV: Nå slipper boligeierne unna flere tekniske krav i forbindelse med ombygging av for eksempel loft. Avtrekksviften står normalt plassert på loft, som regel rett over kjøkkenhettens plassering. Bruk følgende fremgangsmåte når viften skal . Dette vil innebære en grundig vask, som inkludert alle overflater, herunder vinduer, skuffer/skap, rens av faste tepper, rens av avtrekksvifte.


Luftuttak: Avtrekksvifter plasseres i isolert kanal på loft med skyvbar isolert luke ned til rommet. Utvendig på vegg bør monteres selvlukkende spjeld og stormhatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.