tirsdag 17. november 2015

Settesand belegningsstein

Et godt grunnarbeid er viktig for å unngå f. Når du legger steinene utover så la det være en mm fugebredde for fugesand mellom .

Skal benytte belegningsstein (type herregårdsstein). Har forhørt meg litt om kjøp av settesand for å berede grunnen. Et tynt avretningslag av settesan gjerne bare cm, er alfa og omega for.


På terrassen kan du beregne 4-cm settesand.

Produkter i denne artikkelen: Gråmix Armert fiberduk for belegningsstein. Settesand 0- 8mm bør ikke overstige cm. Grus til bærelag under belegningsstein - Screen shot 2011-06-at 10. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av belegningsstein og heller i ulike typer og farger.


Deretter legges settesanden (f.eks. steinstøv) ut i 3-cm tykkelse. Ovenstående gjelder for såkalte normale markforhold. Belegningsstein i betong gir et svært solid og plant underlag, egnet både til stier og større gulv.


Brukes som settelag under belegningsstein og heller. Kan også benyttes som settelag for granitt brostein og som underlag til . Uterom med belegningsstein og heller krever lite vedlikehold. Bruk deretter et rett bord for å dra av overflødig settesan slik at det blir helt rett og plant, klar for å legge belegningsstein. Belegningsstein bidrar til et vakkert og praktisk uteareal. Be om pris på Aaltvedt settesand og hjemlevering med Miljøstein.


Norske produsenter av Belegningsstein anbefaler fraksjon 0-eller 0-til settelaget. Settesand - drensgrus, ekte matjor grusleverandør, grusleverandører, grustak, grustransport, knust. Settesand benyttes i settelaget ved legging av belegningsstein. Belegningsstein Tromlet Rådhus Gråmix str 21x14xeller tilsvarende: 1mKantstein 8x25x100: lm Steinen legges i settesand og med fiberduk. Title: Håndbok for legging av belegningsstein, Author: Miljøstein,.


Belegningsstein (formater mindre en 30x30xcm) legges på settelag/avretingslag og skal etter legging av stein. Fyll igjen sporet etter røret med settesand. Tegningen viser en generell oppbygging fra grunn opp til dekke med belegningsstein. Grunnforholdene i Norge varierer fra fjellgrunn. Vi kan tilby en 0/mm natur settesand som passer godt til å legge under heller og belegningsstein.


Alternativt kan knust fjell 0/mm benyttes. Man venter vel til våren med å legge belegningsstein? Anleggsmaskinens utsendte, blir settesand kjørt ut og komprimert, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.