tirsdag 3. november 2015

Servant på benk

Dette bør være avgjørende for de valgene som foretas. Levert av Norges største nettbutikk innen baderom. SLIK VELGER DU SERVANT. En gammel kommode eller en benk vil egne seg godt under en toppmontert servant.


Et annet alternativ vil kunne være å bygge en innredning selv, hvor man enten kan velge en toppmontert servant eller en nedfelt modell. Har tenkt til å ha en sånn servantbolle som står oppå benkeplata på badet, men bør benken være noe lavere enn vanlig innredning, slik at bunnen i servanten kommer på ordinert nivå?

Høyden her ble 90cm opp på ferdig benk. Synes personlig dette er veldig behagelig mot for de ca 80cm det er . Rengjøringsvennlig overflate 74. Kjøp Heldekkende servanter i nettbutikken. Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene.


Vegghengt servant og integrert vask i benk. Vi har gratis frakt og rask levering! Dette er en vegghengt vask som er perfekt på gjestetoalett og mindre baderom.

Vasken på bildet er en prototype, men vaskene vil ha samme form med en annen overløps anordning. Matrialet er vanlig Eik. Den dype brunfargen på . Produktet passer servantskap fra møbelkolleksjonene ADAGIO, CITY, GAMA, TERRA og VIVA og leveres med forboret hull til overløp. Tips: Husk høyt servantbatteri, da denne monteres på benk ved siden av servanten.


Lav topp montert servant. Løs plate i bunn over innebygd bunnventil. Les om vilkårene i garantiheftet. Servant med morsomme detaljer. Bufret Velg fra vårt sortiment av rimelige og nyskapende underskap til baderommet!


BADEROMSMØBLER:Benk med vask. Nordlys er en toppmontert servant , med et unikt design som passer på selv mindre benkeplater. Vasken kan bestilles i bjørk, ask, or, eik og varmebehandlet Ask. Elegant Bad Sikkerhet Badekar Overfring Dusj Benk Bad Stol Med Tilbake For Funksjons With Benk Baderom.


Rondane kan bestilles i matt blank overflate. Få tilbud fra flere leverandører fra Oslo. Skal du pusse opp på badet?


Med de inspirerende produktene fra Porsgrund kan innrede baderommet uansett størrelse og personlig smak.

I vår nettbutikk finner du alt du trenger til ditt baderom. Bestill trygt og billig på nett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.