fredag 27. november 2015

Naturstein peis

Det passer med vår natur og vår kultur, er tidløst, varig . Bruk steinpanel av naturstein og lag et flott og eksklusivt inngangsparti, en vedlikeholdsfri grunnmur, en fantastisk peis , et annerledes soverom eller rett og slett . Peis er ikke lenger bare en varmekilde, men også et møbel. Den får gjerne en sentral plass på hytta og i hjemmet. Peis av naturstein er lekkert, lett å vedlikeholde og gir et eksklusivt inntrykk.

Vi har gode forbindelser til dyktige murere . Med vårt store utvalg finner du nøyaktig det du er på utkikk etter. Gi stuen et moderne og samtidig tidløst preg. Ulike steintyper gir ulike uttrykk. Her vises bilder av piper og peiser.


Bruker du naturstein bevokst med lav som dekor får du ikke bare en dekorativ vegg eller peis , men også et minnesmerke over fine turer og . Har lang tradisjon av salg til prosjekt- og privatmarkedet og er markedsledere på fliser, skifer og naturstein og murprodukter i Trøndelag.

Din lokale fagmann til flisarbei mur, våtromsarbei skifer, naturstein , peis og . Peisen kan i sannhet være et smykke i innredningen. Den er ofte et samlingspunkt hjemmet eller på hytta. Vi tegner gjerne et forslag til deg. Dokken og Moen forhandler de fleste typer fliser, alle typer peiser og ovner, samt et bredt utvalg av piper.


Når vi bestemte oss for å bygge åpen peis , måtte det bli av skikkelig stein. Skifer er en meget fleksibel bergart. Stein er et fantastisk materiale. Her er det brukt råkopp fra Oppdal, . To vegger med størrelse 80cm(B)x240cm(H).


Stort utvalg, se bilder. Fire generasjoner med ekte naturstein. Naturstein til hus, hjem og hage. Setter inn innsats og tilrettelsegger røykerør for vedovn. Murer pipe, forblender og pusser.

Vi utfører alle typer skifer- og natursteinsarbeider på peis , pipe, gulv og veggarealer. Med vår kunnskap og erfaring kan vi hjelpe deg. Vi levere også steinplater til kjøkken, ba peis og hage også her. Dette gjør at kunden får et godt utvalg i hva som kan lages av stein , med tanke på gravstein . Her finner du informasjon,artikler og oversikt over leverandører av peis , pipe og.


Det er ikke noe problem at peisen blir varm, så lenge den er konstruert riktig. Dersom peisen ofte vaskes, bør du bruke en maling som tåler den ekstra slitasjen ,. Med nyhe tene iog ifra Contura er det mulig å få både et eksklusivt ildsted i stein og en . Alle hyttemodeller leveres med: Peis i naturstein med tørrmur sokkel, overflatebehandling innvending, kjøkkeninnredning i heltre med integrerte hvitevarer, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.