mandag 30. november 2015

Mc jekk jula

Instrukcja obsługi podnośnika motocyklowego. Hos oss finner du alt for hjemmefiksere til proffe i de kategoriene våre. Mc-løfter kjøpt på Jula selges for halv pris (ny pris =99-) Brukt en gang, ser ny ut.


Selges grunnet kjøp av ny MC som ikke har løftemulighet . Lite brukt MC-løfter (jekk) kjøpt på Jula. Den lille jekken fra Jula egner seg bra til små og mellomstore biler. Mc-løfter kjøpt på Jula selges for halv pris (ny pris =99-) Brukt en gang, ser ny ut. Selges grunnet kjøp av ny MC som ikke har løftemulighet. Har slik jekk selv og har snekret adaptoren som vist på linken nedenfor.


MC-løfter hos Jula for kr 99- Den har løftehøyde 13 . Er og på jakt etter en mc jekk/bukk som jeg kan ha motarden stående. Ute på opplagsplasser pleier jeg å ha med meg en MC jekk kjøpt for 59- på tilbud hos Jula for noen år siden, påmontert noen planker, slik . Når det gjelder Jula og CO har de ofte merkeverktøy i tillegg til billigdrit. Importør var Mc-marine i Bergen (Honda), men veit ikke om de.


Jekke- og løfteprosedyre er identisk med prosedyre for Think Classic. Hev MC-løfteren til bilen løftes litt opp og skru ut de festeboltene med 12mm kopp. Enhver hobbymekaniker har sikkert nytte av en ny og bedre jekk, statoilkopp for.


Dette settet er fra Jula, vi har ikke testet det, men det ser ut som en god start! Jeg ser både jula og biltema selger gulvmaling til betong. Gulvet brukes jo til alt mulig, dvs oljesøl, jekk,bukker og andre væsker som vil komme fra biler :lol: Det er snakk.


Mc jekk jula

Tradisjonell hjulvinne med størrelsene 1 1 mm og 13/16. Passer til de fleste hjulmuttere og biler. Vi anbefaler at du ser nærmere på en latmannsarm. De viktigste verktøyene til et dekkskift er en skikkelig jekk og en hjulvinne. Husk også å sjekke at vinterdekkene dine holder mål.


Det sies at jula kan være slitsom, med pakker, pynt og familiemiddager. Jula kommer iallfall bare én gang i året. Har også meldt meg på MC kurs i Egersund.


Mc jekk jula

Dette dekselet er også kjøpt på Jula for enten 1eller 150kr. P Men jo, pyrisept hjelpe mod både gull, sølv, . Selv om dette er linken til Jula se sÃ¥ har de stort sett det samme pÃ¥ jula i NÃ¥rje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.