onsdag 11. november 2015

Kjøkkenbelysning tak

Vi anbefaler én til to takplafonder som gir minimum 60W hver i gangsonene på kjøkkenet. Har du et L-formet kjøkken , får du jevnest lys om du bruker tre stykker. Fyll gjerne på med noen downlights langs veggene.


De gir lys ut i rommet også, samtidig som de kan lyse på bilder. Vurder din kjøkkenbelysning , tak -, pendel eller vegglamper.

Det finnes utallige belysningsmuligheter til kjøkkenet, slik som taklamper, pendler og vegglamper. For å få et godt arbeidsområde i kjøkkenet er det flere ting som kan være praktisk, men det kommer selvfølgelig også an på smak og behag. Når man er i gang med å . God generell belysning i taket. Belysning over kjøkkenbordet er også nødvendig, og her anbefaler vi en hengende lampe som kaster lyset ned mot bordet for å unngå å bli blendet under middagen!


Standard belysning på kjøkkenet inkluderer lys over oppvaskbenk, lys over arbeidsbenk og lys over komfyr. Nyere kjøkken har ofte en nedoverrettet halogenbelysning på toppen av overskapene eller i taket.

Det er også greit å tenke over om man trenger lys inni skapene. Har du et stort spiskammers eller kosteskap, kan du montere armaturer som er bevegelsessensitive, slik at lyset kun er tent ved . Den riktige belysningen av kjøkkenet ved arbeidsområder og spisebordet. Kravene til kjøkkenbelysning er svært forskjellige.


Vi har like mange kjøkkenlamper i nettbutikken vår som det er krav. Der finnes designede tak - og gulvlamper til spisebord eller lyssystemer til benken, samt downlights og inventar montert belysning. En klassisk feil er å henge opp en lampe bare fordi det tilfeldigvis er en stikkontakt i taket. Det generelle kjøkkenlyset sørger for at du kan lyse opp alle kjøkkenkrokene. Det er et praktisk lys som vanligvis er plassert i taket.


En taklampe i kjøkkenet skal gi godt taklys slik at du bedre kan se hva du har i skuffer og skap, og så hjelper det deg også slik at du ikke overser skitt når du gjør rent. Kjøkken og benkbelysning med led eller lysrør med stikkontakt. Sjekk ut for tilbud og kampanjer. Er flaten høyglanset er det et alternativ å ha små og nette vegglamper som kaster lys opp i tak og indirekte ned på flaten.


Lys fra lysrør er fremdeles en god og kostnadseffektiv belysning som sprer seg jevnt over større flater. Plasser benkarmaturen helt i forkant av skapet om den plasseres under overskap. En mørk arbeidsflate trenger tre ganger så mye lys som en lys overflate, mens en matt overflate hindrer reflekser fra lyskildene.

Nettbutikk med lamper og belysning til din bolig. Stort utvalg av både inne- og utelamper. En Norsk lampebutikk på nett - Rask levering og fastpris på frakt. I dag bygger vi kjøkken på en annen måte enn vi gjorde tidligere, da kjøkkenet var å finne bak en lukket dør.


God kjøkkenbelysning er mer enn et spørsmål om smak og behag. Fra taket henger lampen Maskros, som skaper et ekspressivt lys-og-skygge-mønster på alle rommets flater når den tennes. Vita Eos medium hvit lampeskjerm. Bygger du nytt kjøkken ? På jakt etter markedets beste belysning for kjøkkenbenk ? Vi har komplette lamper og fleksible skinnesystemer som kan bygges sammen etter ønske og behov. Oppdag sortimentet av rimelige belysningsløsninger til kjøkken ! Hos oss finner du spotlights og benkebelysning som lyser opp kjøkkenarbeidet.


Fra spotlights til plafonder og taklamper som uttrykker en designprofil – vi har et bredt utvalg som dekker de fleste belysningsbehov, uansett plassforhold og stil. Trenger du hjelp til å velge riktig LED-pære? Slik velger du riktig belysning. Kjøkkenbelysning og lys til stue er ikke så lett når man ikke har ideell plassering av lyspunkter i taket.


Ofte setter ferdighusprodusenter og andre leverandører en stikk-kontakt på veggen oppe ved taket et ste og så er det opp til huseieren å finne ut av hvordan det skal bli. Selv om folk er forskjellige, så er . Har du et kjøkken du er stolt av og vil vise frem, bør du velge belysning som fremhever detaljene – uten å stjele oppmerksomheten. Downlights installeres i taket , og skjuler dermed store deler av lampen og alle ledningene.


Det gir deg også skarpt lys over arbeidsflatene, og samtiig mulighet til å effektbelyse . Besøk vår nettside, og finn din nye lampe i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.