søndag 1. november 2015

Isolering rør

Dette er et potensiale for deg som rørlegger, i tillegg til at det er et krav ihht TEK 10. Eldre boliger har ofte ikke isolerte rør . Rørledninger er en sentral komponent i industrielle prosesser.

I kraftverk eller prosessindustrier er velkonstruerte . GLAVAs tekniske isolasjonsprodukter dekker et vidt spekter av bruksområder for rør. Hver enkelt anvendelse stiller spesielle . Prinsippene for isolering av rør med ROCKWOOL Rørskåler, både stive og bøyelige, lamellmatter og brannmatter.

Sammenføyes med teip (86-0023) eller klips (86-0024). Når gradestokken kryper nedover, bør rørene isoleres for å unngå stopp i vannforsyningen, eller frostspreng og sprukne rør. Det å isolere rørene er bra ikke bare for miljøet, men du vil også spare penger på det. Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente. KranerI denne kategorien finner du et bredt utvalg av isolasjon fra Glava og Rockwoll.


Naviger deg frem med hjelp av menyen til . Ved å være konsekvent med isolering av alle varme rør i boligen kan det derfor spares store mengder energi. Isolering for mm rør 17x for trinnly 2m, pris/meter. Isolasjon i boliger dreier seg om å stoppe varmeoverføring. Når det gjelder rør snakker vi gjerne om å isolere selve rørene med rørskåler.


Med en rørisolering av høy kvalitet kan man oppnå store energigenvinster. Oslo IsolasjonsService AS er eksperter på å isolere rør slik at du ikke behøver å vente . Har fått lagt om det meste av innvendige vannrør i huset. Det meste av rørene befinner seg i en krypkjeller på ca. Til isolering av varme rør og kalde rør, bruker vi Glava rørskåler og K-flex/Armaflex cellegummi.


Ved å isolere riktig vil du oppleve at: - Du slipper å vente lenge . Facebook+ Twitter E-post Linkedin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.