torsdag 5. november 2015

Hvor mye tjener en ingeniør i året

Sjekk hva ingeniører tjener i NITOs lønnskalkulator! NITO lager Norges mest utfyllende lønnsstatistikk for ingeniører og teknologer. Som ingeniør har du en teknologisk utdanning som gir jobbmuligheter i mange bransjer.


Ingeniører er involvert i utviklingen av mange av tingene vi omgir oss . Annen utdanning - Diskusjon.

Tele- ingeniør og tjener 750k i året , tror han har noen . Hva er rettferdig lønn for en nyutdannet ingeniør i Oslo? En ingeniør fra Rogaland tjener 59. Hvor mye tjener en elektroingeniør på oljeplattform? Nå har igjen ingeniørene høyere lønnsvekst enn sivilingeniørene. I snitt tjener en kommuneansatt ingeniør 590.


NHOs lønnsstatistikk avslører hva ingeniører og sivilingeniører tjener. Ett år med studier gir normalt ca 5-prosent mer inntekt.

Så mye tjener nyutdannede sivilingeniører nå. Da tjener en sivilingeniør i oljebransjen i år i snitt 798. Kommer du til å tjene under 55. Her er hva du må huske å sjekke i arbeidskontrakten.


Lurte på hva en ingeniør tjener ? Får man mer i lønn hvis. Du kan lese om ingeniør på utdanning. Hva kan en forvente som begynnerlønn for en nyutdannet byggingeniør ? Lurer på hva en data ingeniør tjener i året. Og hva er det egentlig enn gjør på jobb?


Noen som vet noe om det eller er det? Sykepleiere og ingeniører tjener omtrent like mye, ifølge beregninger. Dette er udiskutable fakta over hva de enkelte oppnår.


Kjenner en som jobber i anleggsbransjen, han har over mill i året. Hva leger og psykologer tjener , er utrolig varierende. En år gammel ingeniør kan tjene 194.

Men i kommunen får de jobbe et sted hvor ting betyr mye for alle . Det er ikke noe vanlig lønn i året , det var ganske mye han tjener da. Akkurat hvor mye høyere vet jeg ikke, men sikkert ikke umulig at det er vanlig siv. Det siste året ser den derimot ut til å ha gått kraftig ned. Sjekket hva fire norske virksomheter hadde lagret om testperson.


Wow,elsker norge, landet hvor ingeniører tjener like mye som elektrikere. Publisert: for år siden Sist oppdatert: for år siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.