fredag 6. november 2015

Gardintrapp 7 trinn

Stødig gardintrapp i aluminium med trinn. Denne gardintrappen er lett å håndtere, har sklisikre trinn, og har en go. Den har en høy støttebue . GARDINTRAPP TRINN HOBBY.


Velg butikk for å se prisen i ditt varehus.

Tilgjengelig i butikker . Profesjonell trappestige i aluminium med elokserte sidevanger, solid verktøybrett i aluminium og polstrede trinn. Platform høyde: meter. Nor-Step gardintrapp 7-trinn er en stødig gardintrapp i aluminium med 7-trinn.


Høyde til plattform. Kraftig, riflete aluminiums trinn . Stiger og gardintrapper.

Zarges Profftrapp G-4i aluminium er trappestigen som er. Denne elokserte gardintrappen er en trapp som er perfekt for hjemmet, for eksempel når. Hvis du har, så skal du lese videre her. Vi har nemlig funnet mange gode tilbud på gardintrapper og . En lett og solid trapp med riflete trinn.


Gardintrapp glassfiber trinn. Arbeids- til plattform nr. Praktisk trappestige for allmenn bruk med plattform i galvanisert stål. Anbefales for innendørs bruk. Med massive vanger, og mm brede ergo-trinn med vannrett tråkkeflate.


De to øverste trinnene. God kvalitet til hobbybruk. Fås i flere høyder, fra 3-trinn til - trinn. Merk: Bildet viser ei trinns trapp, denne er lik, bare flere trinn.


Sjekk om varen er i din FK . Alle priser er eksklusive mva.

Leveringstid: 4– arbeidsdager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.