mandag 2. november 2015

Garasje interiør

Løsningen ble en innredning spesialtilpasset garasjer. I den nye garasjen til en sportsglad familie ble det plass til smart. Her er rådene som gir interiøret ditt et løft.

Et vennepar har pusset opp hus, og jeg har hjulpet til med ideer og planløsning. I morgen blir det vårkonkurranse her på ekte interiør. Etiketter: Før- og etterbilder, Garasje, Hage og uterom . Mye er skjedd siden Jonny Horgen produserte sin første spesialdesignede hylle i en garasje i Vestfossen i 1998. Med egne drømmer om å skape en anerkjent . Det ble nytt liv i garasjen da familien pusset den opp og gjorde garasjen om til et lekerom for barna.


Du kan gjøre det hjemme i din egen garasje, så lenge du har utstyret i orden. Motiv: garasje, interiør, biler; Avbildede steder: ukjent sted; Historikk: Fotografering . Når du vel garasjeport er det mykje du må ta omsyn til. Plass, utsjåna kvalitet, teknologi, loddrett eller vippeport? Vi tilbyr garasjeportar i alle utføringar og i alle .

Akersbanerne Fotograf Wilse, Anders Beer – 1935. Tiedemanns tobakksfabrikk, interiør, gar. Vi i Jensen Eiendom Service tilbyr oppsett av garasje tilpasset din bolig, og ditt behov. Trenger du spesialdesignet interiør så tilbyr vi det. FINN – Storhaug - Lekker leilighet med soverom og garasje.


Industri- og garasjeporter fra Europas ledende . Dale Vindu Interiør fra , Møre og Romsdal. Hvis du trenger mer plass, men ikke har budsjett til å bygge et tillegg til ditt hjem så hvorfor ikke vurdere å konvertere garasjen? Men drømmen til Henriette Skjoldal er å utvide til låven.


Kjøkken-produksjonen startet i farens garasje for snart år siden. Nå skal Sandvik Interiør ANS sette opp eget industribygg til 5–millioner .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.