tirsdag 10. november 2015

Gamle garderobeskap

Gammelt fransk 2-dørs garderobeskap. Senere malt i antikkhvitt. Fine detaljer, en skuff, fungerende lås med nøkkel. Gamle skap til salgs fra Kr.


Tenk utradisjonelt, og bruk et skap som ikke nødvendigvis er ment for klær. Her er et gammelt skap malt i en blank knallfarge og tapetsert på .

Også jeg som ikke drikker engang, men jeg hadde lyst å lage et barskap så da ble det sånn. Skulle skiftet ut dørene på et gammelt innebygd skap på et rom. Mange er på jakt etter bygningsdeler, innbo eller antikviteter til gamle hus. Og gamle , slitte garderobeskap pynter sjelden opp.


Gjør det enkelt å gjenvinne kontrollen over rotet med en fantastisk gulv-til-tak-løsning med skyvedører . ByggeBolig byggebolig. Skapene var OK de så de tak jeg vare på (ikke slegge), pusset litt lett, malte og satte som frittstående skap. God kvalitet på gamle skap.


Hei, har søkt overalt på nettet og sliter med å finne slike kurver som passer inn i mitt innebygde garderobeskap.

Planen er å bestille skyvedører . Vi drømmer om en stor og romslig garderobe med god nok plass til a. Garderobe , garderobemannen, skyvedører, garderobeskap. Kaster ut gamle garderobeskap. Svømmegarderobene i Giskehallen er gått ut på dato for lenge siden. Vi nærmer oss slutten på Februar mnd nå.


Og vi ser våren i anmarsj. Oppbevaring og garderobe – la deg inspirere av våre artikler om oppbevaring og garderober , og se hva du kan gjøre i ditt hjem. Hei, vi har akkurat kjøpt oss nytt hus, et litt gammelt hus, fra og der er det mange soverom og på disse sånne innebygde garderobeskap.


Ingen er like - få en garderobe tilpasset ditt rom og dine behov! Da vi designet disse møblene, tok vi utgangspunkt i stiluttrykket fra de gamle bondemøblene og omarbeidet dette, slik at de kunne passe til moderne interiør, . Hvite, kjedelige skap som går helt opp til taket? Finn et sprekt tapet og lag en skapvegg.


Når heftgrunnen er tørr, er dørene klar for tapetsering. Se vårt store utvalg av garderobeskap og bestill i dag! En tradisjonell fillerye er lagt ut som en rød løper og leder til et gammelt garderobeskap plassert.


I den mørklagte overlyssalen på den andre . Har regnet litt på det, det blir slik at vi får IKEA- garderobe til vårt soverom, barnerom. Jeg har IKEA garderobeskap , det er år gammelt og fungerer utmerket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.