tirsdag 24. november 2015

Funkishytte med takterrasse

Hytte med tre soverom, to ba romslig stue/kjøkken og utvendig bod. Enkel hytte i én etasje med soverom og overbygget terrasse. Moderne funkishytte med kvm takterrasse, 200m fra sjøen, 500m fra innsjøen Skarvann.

Hytta ligger ca minutters kjøretur fra . Hyttemodeller levert som byggesett eller nøkkelferdig hytte med moderne utførelse. Urbanhus – moderne funkishus og funkishytter! Skjelett av stålarmert betong; Flatt tak med terrasse; Fri innvendig planløsning; Horisontale vindusbånd; Den .

Bjergøy-hytta er i tillegg designet for å kunne suppleres med en takterrasse på opptil kvadratmeter. Spennende sommerhytte med takterrasse og store vindusflater. Stilmessig oppfattes en hytte i mur minst like naturlig på fjellet som en tømmerhytte.


Med meterhøye glassvegger og en hemmelig takterrasse, kan. På en høyde med utsikt over Færder fyr ligger en hytte litt utenom det vanlige. Klaus Bratlie viser stolt fram den delvis overbygde hytteterrassen. Flate tak, store vinduer, grønne vegger og rette linjer.


Ada er et innholdsrikt atriumshus med takterrasse.

Det er bygd opp av valgfritt antall kvadrater/kuber som kan settes sammen forskjellig, avhengig av ønsker. Hyttene består av en familiehytte over to plan, dessuten horisontalt- og vertikaltdelte hytter med balkong og takterrasse. Velholdt og modernisert funkishytte med fantastisk takterrasse. Hytta ligger på et lite hyttefelt i Risør kommune. Her kan man nyte en nydelig utsikt over området.


Ferie sommerhus til leie i Fowey - Hytte med takterrasse og havutsikt - Fowey Feriehus, hus - 343363433692. Stor hems med utgang til takterrasse, samt et barnerom med lav takhøyde (ikke med i oppgitt areal). Mulighet for naust og båtplass nedenfor hytten.


Utenfor hytta er det to store plattinger med en stor takterrasse med sol hele dagen, stor gressplen med . En litt mindre hytte, som heter Haukås og en større hytte som heter Haukås 10. Begge hyttene kan leveres som standard med tretak og med stålpipe. Hems-/mesaninetasjen er gjennomgående med mulighet for takterrasse ved tilvalg av skyvedører og rekkverk.


Vår minste hytte og et praktisk anneks til hovedhytta eller som et lite krypinn for sportsfiskeren. Bad med badstue, stor entre, stor stue, kjøkken og stor terrasse. Den kan leveres med en treplatting, en terrasse foran som kan heises. Title: Nye hytte modeller 201 Author: Apropos reklamebyrå, Name:.


Hytten har også en stor takterrasse med mulighet for sol hele dagen. Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk,. Sailors Nest, en iøynefallende og moderne hytte med 3 . Flott og moderne 3-roms topp- og hjørneleilighet. Heis - garasjeplass - gasspeis - stor terrasse. Velkommen til visning i Margarethas vei 45 . I fjor beiset vi om en terrasse på hytta i fargen Shimmergrå, og det.


Vi har ei hytte som er beisa i grått, S-65eller S-700 Vindauga er måla i . Dette er ikke noen hytte for dem som er dårlig til beins? I alt har hytta to balkonger og en takterrasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.