onsdag 4. november 2015

Frekhaug vinduet

Frekhaug Vinduet er tradisjonelle norske vinduer med muligheter for selvrens, solskjerming og energiglass. To maximize your viewing experience of this . Vi vurdere vinduer fra Frekhaug Vinduet AS, da de ser fine og forseggjort ut.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Frekahug Trevare AS tilby Vinduer, Dørerer, Foldedører og Trapper til kunder Bergen, Åsane, Lindås, Melan Sotra, Os, Austrheim og resten av Hordaland. Frekhaug Vinduet er kjent for sin unike design, der profilering og kvalitet er spesielt. Vi tør si at Frekhaug Vinduet er et av de peneste vinduer som produseres i .

Frekhaug Vinduet AS har besøksadresse Mjåtveitflaten 1 59Frekhaug og postadresse C/o Inwido Norway AS Ulsmågvegen 52Nesttun.

Espen Nielsen jobbar med å montera glasruter i vindaugskarmane hos Frekhaug Vinduet på Mjåtveitflaten, og arbeidet må gå i raskt tempo. Adresse: Mjåtveitflaten 1 59FREKHAUG Telefon: 40. Kontaktinformasjon for Frekhaug Vinduet AS Frekhaug, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Mjåtveitflaten 59FREKHAUG Hordaland . Frekhaug vinduet kjennetegnes av det vakre håndverket, profilene med de sofistikerte linjene og den.


Frekhaug Vinduet har tradisjoner tilbake til 193 og baserer sin produksjon på tradisjonell, norsk byggeskikk. Frekhaug Vinduet er kjent for sin unike design, der profilering og kvalitet er spesielt vektlagt. Vi tør si at Frekhaug Vinduet er et av de peneste vinduer som . Det vakre håndverket i Frekhaug Vinduet, profilene med de sofistikerte linjene, har gledet mennesker i generasjoner. Hemmeligheten ligger i de unike detaljene, . Klasskisk bestselger, og det originale Frekhaug vinduet, denne modellen med aluminiumbekledning, 6-rams med god isolasjonsevne og en u-verdi på 0. Frekhaug Vinduet AS engages in window production for commercial and residential buildings. The company is based in Frekhaug, Norway.


Bedriften Frekhaug Vinduet AS i Nesttun i Meland kommune driver innen bransjen bygningsartikler. Vestbygdvegen 5 59Frekhaug (Hordaland). Frekhaug Trevarefabrikk A/S startet sin produksjon av vinduer og dører i 1938. Vinduer har hele tiden vært en ledende del av produksjonen.


Produsent av vinduer og dører til nybygg og rehabilitering for prosjektmarkedet med vekt på entreprenører og byggevareutsalg. Frekhaug Vinduet er et high end produkt som produseres med høy fokus på kvalitet og leveringspresisjon. MONTERINGSANVISNING - Frekhaug Read more about karmen, vinduer, vinduet, stender, losholt and montering. Frekhaug Vinduet As på stedet Mjåtveitflaten med telefonnummer: +475617444 adresse og interaktivt kart. Ring gratis til Frekhaug Vinduet As nå eller skriv en . Vi gratulerer Frekhaug Vinduet AS med ny Biesse Rover C, som er integrert i en bearbeidingscelle sammen med en ABB ROBOT.


FREKHAUG vinduet Kjærlighet for detaljer siden 1938. Det første Frekhaug-vinduet så dagens lys i 1938. I leide lokaler i det gamle garveriet på Frekhaug ble det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.