tirsdag 10. november 2015

Forkjøpsrett bob

Forkjøpsrett til boliger er en den viktigste fordelen med å være medlem av BOB. Som medlem har du forkjøpsrett til over 17. Det er nå mulig å melde forkjøpsrett på boliger elektronisk. Navn og e-postadresse må være likt det som er registrert hos BOB BBL.


Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.

Budvinnere som opplever at boligen blir tatt på forkjøpsrett , blir ofte veldig skuffet. Det er også verdt å merke seg at forkjøpsretten også gjelder for nybygg. Boligbyggelag som OBOS, USBL, BOB og TOBB (med flere) har . I alle BOB -tilknyttete borettslag er det vedtektsfestet forkjøpsrett for BOBs medlemmer. Utlysning av forkjøpsrett.


Også skal vi melde oss inn i BOB. Det hjelper oss ikke i denne saken (måtte vært medlem når den ble lyst ut for å kunne bruke forkjøpsretten ) .

Vi vant budrunden, men det er forkjøpsrett på boligen. Det er som har meldt seg opp før fristen, men kun en som kanskje var interessert. Og det er synd at informasjonen som gis fra de . Så kan du vente til budrunden er ferdig også ta den på forkjøpsrett. Har snakket med BOB dem prøver også å kontakte han, men har enda ikke fått noen svar . Kamilla Berggrav og familien er lei av å miste boliger på forkjøpsrett.


Beboere som allerede bor i borettslaget, har den beste forkjøpsretten. Den går foran andre medlemmer. Og så er det avgjørende hvor lenge . Dette må du være oppmerksom på når det gjelder forkjøpsrett ved kjøp av bolig, for eksempel i et borettslag.


Vi har inngått forvaltningsavtale med BOB for sameiet i byggetrinn og derfor får alle BOB medlemmer forkjøpsrett til boliger i. Rita er rasende på BOB -ledelsen etter at boligene de bor i ble. For Marit Vaula Rasmussen ble forkjøpsrett nøkkelen til ny bolig. I tillegg får du rabatt, kr 4. Bergen og omegn boligbyggelag ( BOB ), melder derimot at de ikke har sett .

Storbybolig er et samarbeid mellom boligbyggelagene Usbl, Bate i Rogalan BOB og Vestbo på . Når du kjøper bolig på forkjøpsrett i et annet boligbyggelag beholder du din. Hvordan fungerer forkjøpsretten ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.