mandag 23. november 2015

Farge gutterom

Vi omfavner våre kjæreste små i de vakreste fargetoner. Ta gjerne barnet med i planleggingsprosessen. Kanskje det kan bringe deg en ide, du som også skal innrede et gutterom.

Det kan være utfordrende å ta med barna i fargevalgsprosessen, finne farger både du og barnet ditt liker. Fargene gjør det til et skikkelig hyggelig rom å være i. God oppbevaring, gulvplass og farger er stikkordene. Fargene er tidløse noe som gjør det enkelt å tilpasse barnets alder senere.

Svart og hvitt trenger ikke nødvendigvis å fremstå som kalde farger . Hvilken farge som er på barnerom, kan påvirke følelser og humør hos barna. Derfor skal du styre unna sterke farger på barnerommet. Tre lamper, oppbevaring med hjul og kjønnsnøytrale farger er ekspertenes tips. Et kult gutterom for en litt større gutt.


Det finnes mange muligheter når det kommer til taket på barnerommet. Mal det i en sprek farge, heng opp et tapet eller mal kule mønstre - tenk utenfor den hvite, . IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør. Vi har gustaviansk blå på vårt soverom, en behagelig farge!

Jegt gutterom og farge fordi jeg selv skal i gang med oppussing, også . De har stort utvalg av supersøte sengesett til både jenterom og gutterom. Noen farger virker beroligende, mens andre har motsatt effekt og. Soverommets farger og ikke minst sengen og madrassen bidrar til å gi deg. I et klassisk bergenshus fra 19bor Ingvild og Kjell sammen med barna Amalie, Nicolai og Olivia.


Ingvild er glad i duse farger og rene flater, . Iver skal snart flytte på eget rom og siden vi bor i leilighet og mest sannsynlig bare bor her to år til, skal jeg ikke lage rommet hans super-knæsjt. Takene skal være hvite, vinduskarmer også tror jeg? Noen som har tips til fine farger, blogger, nettsider, bilder . Stort sett alle farger, det handler mer om kombinasjoner av farger og mønstre. Det finnes så mange fantasifulle muligheter til å skape et herlig barnerom. Vi er i en periode hvor fargebruken roes ned og dusere, voksnere farger gjelder også for barnerommet.


Vi ser for eksempel at mange maler jenterommene grå, . Vi skal i gang med og få malt rommet til junior her, vurderer fargene skumring, morgenlys eller lys toscana. Er i gang med å male rommet til storebror som skal begynne i fjerde klasse. Etter første strøk synes jeg fargen er for lyseblå, får nesten litt nyfødt . Når barna blir større vil de gjerne bestemme selv hvordan de vil ha det på rommet sitt. De vil bestemme tapeter, farger og interiør.


Han skal være med i dag for å velge farge, men det finnes jo ett hav av farger der ute. Jeg har vært å sett litt, men har ikke klart å finne den rette enda, og det er . Hvem vet om ikke mor og far ender med å la seg inspirere av sønnens nye stil? Vi gir deg her et forslag på tre farger til gutterommet som vi mener rammer godt. Rommene har hver sin farge, malt etter guttenes individuelle personlighet, smak og ønsker.


Hun la til grunn at ingen av dem ville ha det som i . Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Jeg måtte bare ha inn litt farge på rommet, veggene var hvite og gulvet i lys eik. Her kommer mer av bilder av boligen til Linda og familien. Gutterommene er gjennomført og stilfulle som resten av boligen.


Først og fremt må til tilpasse rosa-lilla tonene til ev hvite detaljer i rommet; vindu, dør? Mange av disse rosa-lilla fargene fungerer dårlig til f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.