onsdag 18. november 2015

Eik plank gulv

Dette er flotte gulv som har beskjedent med kvist. Montering: Skruer eller liming til undergulv. Overflate : Ubehandlet Pris: 8900. Massive tregulv må limes eller skrues ned.


Vi anbefaler helliming med Sika Bond 54.

Herregårdsgulv , laminert eikegulv , tregulv , Rustic børstet, Klassisk Skifer, Klassisk Arctic Herregårdsgulvet fra Moelven er et laminert eikegulv tilpasset undervarme. Et mm slitesjikt i europeisk eik gir oss en heltre eikeplank med samme stabilitet som parkett. Tarkett Viva har en tykkelse på bare mm som gjør at det passer bra som renoveringsgulv. Tarkettgulvet Viva er et ekte tregulv med Ultraloc, som er en selvlåsende konstruksjon for limfri legging av gulvet. Heltregulv i eik er noe av det mest eksklusive og holdbare som finnes.


Rustic børstet Arctic har en børstet og hvit hardvoksoljet overflate, dette gir en lys og lett farge som er med på å åpne rommet, og tilbyr en varm og l. Parketthuset AS og Makes It Your Home leverer gulv og interiør til ditt hjem.

Oppleves som varmere enn vanlig parkett. Perfekt for norske forhold. SLOTTSPLANK NEW YORK EIK RUSTIKK CM BREDDE EKSTRA HVIT HARDVOKSOLJET. Eksklusive brede bord og et gulv med ekstra stabilitet.


Installasjonsmetode: Flytende eller limt ned. Kan slipes: 3-ganger. Utvalgte serier er utviklet spesielt for å oppfylle alle europeiske krav til gulv som skal legges i rømningsveier og samlingsrom.


Denne gjelder mot or bruk i bolig mot gjennomslittasje, flekker og solbeking i år. Eik Chevron Dark brown. GLEM DEN GULE EIKEPARKETTEN Nå kommer naturlige overflater, rustikke gulv , mønstrede gulv og bred plank – pigmentert i både lyse og mørkere farger.


Det er ikke én trend som råder når vi skal velge parkett fremover, og nyhetene fra gulvleverandørene gjenspeiler mangfoldet i . Derfor skal du velge vinylgulv. Trenger du et gulv som tåler mye? Da skal du velge vinyl!


Pergo Premium Modern Plank 1- stavs vinylgulv med Titan V - overflatebehandling gir deg slitesterke gulv til hjemmet, med års garanti for bruk i bolig.

Det er mange typer gulv å velge blant for den som ønsker å ha noe annet under føttene enn parkett, laminat og massive gulvbord. Underlaget er uansett like viktig. Husk at ujevnheter vil synes godt under tynne belegg, for eksempel vinyl. Hvilket gulv skal jeg velge? Mulighetene er mange og utvalget er stort for deg som skal legge nytt gulv.


Et gulv brukes hver dag, derfor er det viktig at du velger et gulv som har utseendet, komforten og slitestyrken du vil sette pris på i det daglige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.