torsdag 26. november 2015

Dukkestue tegninger

Begge de horisontale takbjelkene (x mm) festes oppå hjørnestolpene og resten av reisverket monteres som vist på tegning. Jeg har lyst å lage et lekehus til datteren min. Er det noen som har et sett tegninger liggende på lur?

Vi viser deg hvordan du bygger et lekehus. Garasje, uthus, bo hundehus, lekestue, dukkestue, terasse, paviljong, lysthus, badestamp, enebolig, hytte eller hus. Husk at det er regler for når du skal søke . I løpet av kort tid vil den flotte lekestuen stå malingsklar i hagen din!

Med våre lekehus byggesett kan du slippe billig unna, og sette opp lekehuset på noen dager til en hyggelig pris. Flott lekestue fra Arnøy Engros AS som bygges med lafteprinsippet. Lekestuen måler 1x 1cm og har en terrasse på x 1cm.


Han har lyst til å bygge en liten lekehytte. Hos Maxbo finner du dette morsomme lekehuset for barn med hems i den høyeste delen. Leveres med blomsterkasser, vinduer i plexiglass, skodder og gulvsett.

Tegningene til mumitroll-lekehuset ligger faktisk gratis ute på nett (Familien valgte å lage huset noe større enn målene på tegningen). Svigerfar fant tegning på den før han døde, og hadde startet å plannlegge. Mannen tuller med at det er jeg som har har fått dukkestue , har jo . Jeg er ikke der i livet at jeg skal bygge lekestue.


Vi har bare slappet av og grillet i hagen de siste dagene, og i går tok vi en sjau og . Detaljene er merket med tresifrede posisjonsnumre på tegningene. De forskjellige husene kan ha forskjellig fundamentplassering – se vedlagte tegning over. Noen som vet om jeg kan finne noen tegninger av dukkestue på nett? Vi har planer om å bygge dukkestue i hagen til vesle jenta, og da hadde . Helt sør i Sverige ligger et lite sted som heter Skurup. Her bor Irma (4) med mamma Kicki, pappa Måns og søsknene Timo og Vera.


En lekestue, uformet som Mummihuset, er blitt en lokal attraksjon. Sto det ikke at du kunne kjøpe tegningene på den hytta der?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.