fredag 6. november 2015

Balkong inspirasjon

Nå nyter jeg i tillegg vakre sommerbilder fra flotte balkonger og altaner. Det skader ikke å hente litt inspirasjon til sommerens altan. Uansett om hagen din i realiteten er en liten balkong eller du har flere mål gressplen å håndtere, her er de fineste.

Balkonger kan innredes med en rekke forskjellige planter. Alt fra hagestemorsblom, middelhavsplanter og geranier til din egen urtehage og små trær. Det er utrolig hvor mye glede du kan ha av en liten balkong.


Meld deg på vårt nyhetsbrev for litt ekstra inspirasjon i hverdagen.

Selv de minste balkonger kan bli et lite fristed i hverdagen, om man bare vet å innrede dem riktig. Det er to ting som er viktig for balkongen - at . Jeg skal ikke klage, for vi har enorm hage. Tingen er at vi bor i andre etasje, og hagen føles dermed litt avskåret . Jeg har liten balkong og trenger inspirasjon før sommeren da den er helt tom, så tenkte jeg like gjerne kunne starte en tråd.


Dessuten er det et lett og vedlikeholdsfritt materiale som gir våre innglassingssystemer en lav totalvekt og lang levetid.

Lene blogger om trender, tips og inspirasjon. Skrevet i Balkong og veranda, Hytte, mur, Terrasse, Tips utendørs, Utendørs, Vask, Vaske . Har du et kjedelig betonggulv som trenger et løft? Skaff deg et nytt og pent gulv ved å male med Hagmans Gulvmaling 1K.


Herlig inspirasjon, og for et fint drivhus! Inspirasjon Balkong : Skap stemning på balkongen - Byggmakker+. Balkong Inspirasjon Search Balkong Pinterest Outdoor Ikea. This Pin was discovered by Anita Anderson Berg. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Svenngården: inspirasjon: Övre husargatan 27. Inspirasjon Balkong ~ Balkongen nr interi? R med balkong hus f ferdig kvartal lade all? Luma foto inspirasjon en balkong fire stiler. Lnr: 32; Ro3; BRA: kvm; P-rokvm; Balkong: kvm; P-plass: Inkl.


Det er vanskelig å forestille seg hvordan vi ville ha opplevd en varm sommerdag uten evne til å slappe av på balkongen eller terrassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.