tirsdag 3. november 2015

Asfaltskjærer

HK Feste, Modell, Ø Hjul, Vekt ca. S4 ST 380mm, 70kg, 2-tonn. S4 ST 380mm, 90kg, 6-tonn. S5 ST 380mm, 90kg, 6-tonn.


Med asfaltskjærer fra engcon får du fine snitt og unngår fordyrende kostnader med asfalt som graves bort unødvendig.

ASFALTSKJÆRER KASEI HONDA MOTOR Asfaltskjærer LQ500A, 150kg. Dimensjon blad 500mm Max kuttedybde . Asfaltskjærer - aggregater, asfaltskjærer , asfaltskjærere, bergboremaskiner, bergboring, betongslipemaskin, boreutstyr, bygg - Finn firmaer, adresser, . I alle vei og anleggsarbeider er asfaltskjærer et uunnværlig verktøy. Fine skjæresnitt kan gjøres i de fleste overflater, takket være en robust rammekonstruksjon . Caterpillar asfaltskjærere Selges og kjøpes.


Type, TC0 TC1 TC1 TC1 TC20.

SDS max-asfaltskjæreren er perfekt til målrettet oppbryting av veidekker for å reparere asfaltdekker. Diameter (mm):, ø37 ø47 ø47 ø47 ø470. Det brede og rette bladet er utviklet til å skjære igjennom . Vibroplate er vi mest kjent med som et håndstyrt utstyr. Transport av en asfaltskjærer type Mikasa. Skal hentes på Sola og leveres på Røkland.


Bør hentes i løpet av en uke, men er ingen hast med . MVA: Bud avlegges uten moms. See what people are saying and join the conversation. Snøryddingsutstyr og hengere til traktorene. Mye småutstyr som komprimeringsplater, vals, asfaltskjærer m. Globus Asfaltskjærer leverast for gravemaskiner frå til 25T.


Søk etter: Nyheitsbrev! Meld deg på vårt nyheitsbrev for å motta nyheiter, gode tilbod og kampanjar . Vi er også tilgjengelig i hele Norge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.