tirsdag 6. oktober 2015

Tønsberg elektriske

Tønsberg Elektriske AS. Vi installere lys, varme, tele og alarm i store og små, nye og gamle bygg, privat, offentlig og nærings- og industribygg. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Elektro - elektro, sikringsskap, svakstrøm, belysning, sterkstrøm, varmekabler, elektroinstallasjon, elektroinstallatører - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Legg til i jobbønsker Registrer deg i CV-database.


Logg inn for å få full tilgang.

Kontakt: Stig Grifftun E-post: stig. Elektroinstallasjonsvirksomhet, handel, investering i fast eiendom og aksjer, herunder også deltagelse i andre selskaper. Det kreves at du har tilgang til tjenesten for å få sett disse informasjonselementene.


Selskapsform, Privat aksjeselskap. Med dette har dere også en solid importør i ryggen. Det er registrert ansatt(e) i bedriften. Elektroentreprenører i området til Skagerak Nett AS.


TRAFTEC AS AVD GRIMSTAD.

TØNSBERG ELEKTRISKE AS. VARD ELECTRO AS AVD BREVIK. Visiting address: Severin Kjærs vei 45. Municipality: Toensberg. Hos oss er kunden i sentrum og vi fokuserer på løsning fremfor produkt.


Vi ønsker å tilby tjenester tilpasset kundens behov og vår forretningsidé er å inngå et godt og varig samarbeid med kunden. Annen steder i nærheten. Vis Ole-Petter Erviks profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk.


Ole- Petter har jobber jobber oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Ole-Petters forbindelser og jobber i tilsvarende bedrifter. Ta kontakt med oss når trenger en seriøs og pålitlig elektriker. Vi er også autorisert på brannalarm og innbruddsalarm for næring og bolig.


Vi er kjent for faglig dyktighet, gode løsninger og kreativitet. Elektriker med dyktige ansatte med lang erfaring. Temptech HRF130RL retrokjøleskap blå kr 5.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.