fredag 30. oktober 2015

Storeys gulv

Vi fører et stort utvalg av tapet og gulv. En av Norges ledende aktørerer innenfor kategorien . Tjohoo:) Gummi er kult, og gummi GULV er enda kulere. Ganske tøft, og VI SNAKKER SLITESTERKT Ohooiiiiii!


Og så å si vedlikeholdsfritt da.

Fra å være et litt kjedelig billig- gulv , har det forvandlet seg til en trendy gulvtype som appellerer til et helt nytt marked. GULV : Plastgulvene drenerer bort vann og tåler all slags vær. Er du på jakt etter et innovativt gulv som neppe naboen har?


Da kan kanskje et 3D- gulv være løsningen. Etter et kortere opphold er vi nå tilbake med kork- gulv i sortimentet . Et firma som i mer en år har levert kvalitetsgulv til boliger og virksomheter . Med 3D-briller på nesen, får dette gulvet en helt ny dimensjon.

Storeys har lang erfaring som leverandør av korkgulv. Nye produkter gir deg enda flere valg når du skal ha nytt gulv. InHouse Group har et stort sortiment av avpassede tepper, tapet, tekstil og andre . Dette heter Champagne og er fra Storeys. Bildegalleriet fortsetter . Med dette gresset på gulvet får du et praktisk teppe som kan ligge ute i. Roger Eriksen, konseptansvarlig for gulv i Storeys. Leverandør: INHOUSE AS.


Når du skal legge gulv eller bytte ut det gamle er det mange gulvmaterialer å velge. Vinylgulv med korkbakside, MyStepFlooring fra Storeys. De var akkurat ferdige med å bygge nye kontorer og showrom daraset . Synes du det er vanskelig å holde gulvet i garasjen rent, kan det være en.


Som ledende gulvprodusent er vi stolte over å kunne garantere at våre gulv er frie for skadelige ftalater. Vi tilsetter ikke ftalater i våre produkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.