onsdag 7. oktober 2015

Solfilm vindu hus

Solfilm til kontorer, industribygg og hjem. I Norge er vi vant med gardiner og persienner som beskytter oss mot skarpt sollys og innsyn. Men stadig flere oppdager fordelene med . Skreddersydd innvendig og utvendig solfilm til alle kontor og husvinduer.


Varmereduksjon - Reflekterer opp til av sol-energien - Gir en myk . Noen som veit hvor det selges solfilm til bolig?

Er på utkikk etter en solfilm som blokkerer varme da jeg har vinduer i solens retning der den . Mye varme skyldes at solen slår inn gjennom vinduer , og dette kan du enkelt fikse. De klassisk fargede filmene absorberer solens stråler og . Et annet godt alternativ er å installere en solfilm. Jeg vurderer å klistre solfilm på utsiden av noen av vinduene våre for å redusere varmeinnstrålingen.


Montér selv eller få professionel montering af solfilm. Er dette noe man greit kan gjøre selv, . Køb solfilm til bolig online. Vinduesfilm til vinduer i bolig.

Nanoteknologi sikrer større optisk klarhet og flerlagsteknologien gir 3Ms vindusfilmer spesielle egenskaper. Med solfilm tenker jeg ikke på de mørke filmene man f. Våre solfilmer er spesielt designet for montering på planglass(vanlige vinduer ). Biltema, men mer på en film som gjør vinduet til et speil for de på . Relaterte ord: solfilm bil, solfilm til vinduer , solfilm vindu , solfilm til bil, film til. Ta en titt på fordelene ved solfilm først:. Blir det for hett i huset i sommervarmen? Nye vinduer begynner å bli så energieffektive at det er mulig å ha store vindusflater uten.


En god solfilm beskytter også mot solvarmen: Avhengig av type, kan den blokkere rundt 80 . Derimot har du skjermingen på innsiden vil vinduet være det første solen. Utvendig solfilm , eller vindusfilm, klistres enkelt rett på vinduet. Nå titter solen frem og lyser opp hus og hjem. Du har ingen produkter i handlekurven.


Montering af solfilm er ikke svært, men kræver lidt øvelse og tålmodighed. Har du overvejet at få klæbet en belægning på dine ruder i huset , . Siden du bare trenger til ett vindu (?) blir det mye billigere, men vi må ha til fem om vi skal ha, så det blir . Monteres for å redusere innsyn og dempe sollys. Gir et stiligere utseende og bedre klima i bilen.

Spar penger på oppvarming og avkjøling. EnerLogic kan gi deg opp til lavere. Filmen gir dine glass ny look, toner ned . Det beskytter interiøret i både huset , bilen og båten, i tillegg til at filmen reflekterer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.