onsdag 7. oktober 2015

Ski elektriske

Utvikling: AMBIO Strong. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Bedriften har ansatte og er etablert med kontor og lager i Ski, med besøksadresse: Sandervege. Den bestod av en liten forretning og en installasjonsavdeling med to montører og en lærling.


Gjennom årenes løp utvidet bedriften både sine områder innenfor virksomheten, og antall . Besøksadresse, Sandervegen Ski.

Vg– Videregående trinn 1. Vg– Videregående trinn 2. Vg– Videregående trinn 3. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i og rundt Ski. Bedriften har innrapportert følgende stillingstitler til Aa-registeret: Lagersjef, Overingeniør, Sivil (Elkraftteknikk), Spesialistingeniør, Sivil (Elkraftteknikk), Prosjektleder (Elkraftteknikk), Elektriker, Lærling (Elektriker), Elektrikerlærling, Hjelpemontør (Elektriker), Hjelpearbeider (Lager) . Vi søker tre stillinger: ELEKTROMONTØR gr. L for service, industri og nybygg.


Vi tilbyr lønn etter kvalifikasjoner, tlf, bilordning, et bra arbeidsmiljø, interessante oppdrag og ellers gode betingelser.

Vår installasjonsavdeling dekker de fleste områder innenfor installasjon, med en meget dyktig stab av montører. Klikk linken for mer informasjon. Markedsnavn, El-Proffen.


Selskapsform, Privat aksjeselskap. AS, Ski, TOMTER Dittarbeid. Elektriske løsninger som passer hjemme hos deg. Elektrobasen (tm) Elektro-portalen for hele Norge!


Mathis Grimstad i Stor-Oslo Eiendom. Vi er veldig stolte over å få ha vært med på dette spennende prosjektet. Norges mest miljøvennlige barnehage. Anders har jobber jobber oppført på profilen.


Det er registrert ansatt(e) i bedriften. Rask enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb. Electrolux førsteklasses hjelp i huset. Add a comment or suggest edits . Ski elektriske forretning.


Lumin AS - Din leverandør av LED Belysning til alle formål. Alt i bilelektrisk og motorvikling.

Installasjon av elektrisk lys og kraft. Kristiansen tatt opp i firmaet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.