fredag 30. oktober 2015

Panikkbeslag dører

Kombineres med låskasser i 700- serien rømningslås for panikkbeslag med back-set og . Panikkbeslag for utadslående dører. Komplett utenpåliggende konstruksjon. Et nødbeslag er en mekanisme som enkelt åpner en rømningsdør ved en nødsituasjon.


Det skilles mellom nødutgangsbeslag og panikkbeslag.

Er det ikke krav om dette i alle type tavlerom? Dør i rømningsvei i byggverk i risikoklasse. Vi tilpasser våre dører og porter etter hva kunden ønsker.


Dette gjelder ikke bare mål, men også spesialutstyr som panikkbeslag , automatikk og annet utstyr. Dører i rømningsveier må kunne åpnes raskt og umiddelbart. Pardører med én aktiv dør. Stor åpning for inn- og utlasting.


Rømningsvei kompletteres med nød- eller panikkbeslag.

Alternativ med to aktive dører , styrt trafikk . SafeGrip panikkbeslag med muligheter for åpning av dør fra liggende stilling. SALTO leverer avanserte løsninger for panikkbeslag til nødutganger. Med våre løsninger kan nødutgangsdører utstyrt med panikkbeslag kontrolleres med et . Drage sertifiserte dører. Elektromekanisk utstyr.


Låskasser , vridere, sylind- ere, panikkbeslag , etc. Dørlukkere, automatiske døråpnere. TEKfor å identifisere, sortere og gruppere krav til vindu og dør. Det bemerkes at vi ikke kjenner til panikkbeslag for vinduer på tilsvarende . Synlig panikkbeslag ved eventuelt skåtefelt.


Krav til fri bredde i dør er gitt i meter. Der forskriften krever. Felt for antall dører (ant. dører ) kan inneholde annet antall enn stk dør ,. Det må være enkelt og raskt å åpne dører til nødutganger og rømningsveier. Med panikkbeslag kan du være sikker på at bygningen kan evakueres enkelt og .

Alt for ofte er det vill vest på byggeplassen, når det gjelder dører og. En dobbeldør skal for eksempel leveres med et panikkbeslag , for å innfri . Magnetlås på fløyet dør , sammen med panikkbeslag på skåtefløy, monteres . Avtagbart overfelt med eller uten ventil. Dørpumpe eller dørlukker, kan leveres medsendt.


MØRE TRAFO HAR EN DØR SOM:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.