torsdag 1. oktober 2015

Maxbo motorsag

Sag-/sverdpakke 3/ledd hitachi skog/hage sverd og sagkjede. Sag-/sverdpakke 3/ledd hitachi skog/hage sverd og sagkjede. Helt ny modell som kombinerer kompakt størrelse og en kraftig OxyPower-motor, som gjør den ideell til jobber rundt boligen, men som også takler mer krevende .

En motorsag som er perfekt til å bruke i hagen. Den er utstyrt med OxyPower-motor for økt effekt, lavere utslipp og lavere drivstofforbruk. Vernesett F/Motorsag Str S/M Skog/Hage Bukse/Hanske/Brille/Hjelm.


Motorsagen leveres uten batteri og lader, disse må kjøes separat.

Stiga har lansert sitt 48V PowerPack system, som er et komplett system av batteridrevne . Meget velbalansert og lett motorsag på kun 8kg med standard håndtak. Den har kjedeoljeregulator med automatisk kjedesmøring og sideplassert justering av . Vernebukse Klasse skogshjelm m/visir og øreklokker, arbeidshansker og vernebriller m/klart glass. Brukervennlig og kompakt kjedesag med standard håndtak Ergonomisk gummibelagt grep Automatisk kjedesmøring med integrert kjedeoljeregulator Enkel, . MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere, .

Motorsag CS380+ Kampanjemodell med hansker. En helt ny, robust og lett allround-sag for de som trenger en motorsag som er både kraftig og . Noen som vet om et firma som leier ut bensin drevet motorsag i Oslo. Maxbo og andre byggvarehus leier ut powertools og slikt. For min del er det motorsag som skal kjøpes inn nå.


Er det egne motorsagbutikker, eller må jeg stikke på Maxbo osv? Det ble stjålet en motorsag og endel elektroverktøy. Det er overvåkingsbilder av gjerningsmann, forteller politiet. Vi har spurt hos Maxbo hvorfor de tar 1kroner mer for en liter kanne Aspen alkylatbensin. To menn tok med seg ei motorsag fra Maxbo på Harestua i dag.


Maxbo Idebygg er en byggevareforretning som selger det meste til hus, hage og hytte. Den nye adressen er Fossegrenda 38A, rett over gaten til Albert E.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.