torsdag 29. oktober 2015

Male over fliser

Et alternativ er da å maskere over fugene, og kun male flisene. Dette kan dog være en stor jobb, hvis flisene er små og fugene mange. Det er ingenting i veien for å male flisene på badet - slik gjør du det. MALE FLISER PÅ BAD: Å sveipe malerkosten over baderomsflisene er et enkelt og rimelig alternativ dersom badet har behov for en quick fix, . Tidligere var mange skeptiske til å male fliser i våtrom, men nå er det så god kvalitet på malingen at det kan være en både rask og rimelig måte .

Hvis du vurderer å male over stygge fliser , så vurder igjen. Det å male flisene på badene og vaskerommet vårt, er noe av det smarteste vi har gjort. Vi gjorde det for første gang for mer enn seks år siden . Jeg har tidligere skrevet om badene våre, hvor vi har malt flisene med. Det kan dreie seg om fliser du har over kjøkkenbenken, fliser du har andre steder på. Her har dere litt info og inspirasjon om det å male på gamle fliser.


Tørk så godt over med rent vann og tørk også gjerne over med rødsprit. Gir en betongaktig finish på vegger, gulv og benkeplater.

Kan jeg maskere fra fugen over og under denne flisborden (den er avrundet og står ut i forhold til de andre flisene ) - og så male over med noe . Alt du trenger å vite for å male fliser på bad. Finn handleliste og en enkel fremgangsmåte for en rimelig og enkel oppgradering av ditt bad her! Vi har nettopp kjøpt hus, og på badet er det ¿brune fliser på gulvet og veggene. De er pent satt opp, men vi ønsker oss et lyst bad. Her har eier valgt å male baderomsplater, ut fra fargen på flisene , og for å spare.


Det er også teknisk mulig å legge ny vinyl over gammel flis. Tidligere eier av vårt nyinnkjøpte rekkehus har valgt fliser med varmekabler på. Trenger badet ditt en makeover , men du har kanskje verken ti.


Det kan gå fint å male gulvfliser på badet, men det anbefales ikke av . Det vil nok over tid sprekke opp, så man bør nok anse det som en midlertidig løsning. Fliser på baderom kan også være vanskelig å male. Stygge fliser på et ellers velfungerende baderom? Vi har selv med stort hell brukt engangsmoppene fra Jif: Dra tørmoppen (den som er beregnet til gulv) over flisene , og avslutt med Jif.


Så har tiden kommet for å male.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.