fredag 2. oktober 2015

Lamper til bad

Trenger du en stilig lampe til baderommet? Vi har mye baderomsbelysning og baderomslamper. Badet er et av de viktigste rommene vi oppholder oss i.

Om morgenen er badet stedet vi våkner opp og gjør oss i stand til en ny dag i. Våtrommet er delt i ulike soner etter hvor stor fuktpåkjenningen er, noe som har stor betydning for hvilke type lamper og armaturer man kan benytte i de ulike . Vi har et stort utvalg av lamper til bruk over speil. Om du trenger downlights til ba så kan samtlige spotter brukes der du har en takhøyde på over 2cm.

Vi har et stort utvalg av vegglamper til baderommet i vår onlinebutikk. Enten du er på utkikk etter moderne baderomsbelysning eller en med klassisk look, vil du garantert finne belysning til ditt baderom som passer din smak, blant . Se vår nye katalog LYS til ditt bad med over 1belysnings produkter til ditt. Vi har flere lamper i vårt totale sortiment hvis du ikke finner det du leter etter her.


Hos oss finner du alt fra taklamper og vegglamper til spotlights. Børsting, barbering, sminking, vasking, . Her finner du lamper som passer over baderomspeil, men også over speilet i entréen.

Her kan du kjøpe taklamper som er egnet for bruk på ba baderom eller andre våtrom. Vegglamper egnet for ba med og uten innebygd stikkontakt. Noen av lampene kan monteres på vegg både liggende og stående, dette er beskrevet på hver . Her kan du kjøpe baderomsbelysning av god kvalitet til en billig penge.


Stort utvalg av baderomslamper og designbelysning til bad. Alternativt kan det på små bad være nok med bare en lampe på hver side av speilet. Med en slik lyssetting unngår du nemlig skygger i ansikte. Festes med to skrufester for flatt underlag.


De skal være ekstra vanntette, slik at du ikke risikerer å få støt. Lystips: Du bør helst ha lys fra begge sider når du speiler deg for å unngå skygger. Et alternativ kan være lys fra oversiden hvis speilet er bredt . Få optimal belysning til baderommet ditt.


På baderommet har du behov for optimal belysning til de forskjellige gjøremål. Foran speilet har du behov for et klart lys .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.