torsdag 1. oktober 2015

Innerdør glass

Og til rom som har bruk for så mye dagslys som mulig - slik som ganger og entréer - kan en innerdør med glass ha samme effekt som å montere et ekstra vindu, . Dører fra Byggmakker er laget for å vare, når du handler her kan du være sikker på at din nye dør oppfyller de strengeste krav til form og funksjon. Dørblad Sindre Furu Ubehandlet med glass.

Du finner innerdører i heltre og innerdører med helglass. Velg også mellom klart, sotet eller farget glass. Vi har også tofløyede dører til rom som skal ha en ekstra . Tradisjonsrik innerdør med massiv stamme og glass.

Minimalistisk dør med rene linjer og frostet glass. Vårt utvalg omfatter blant annet massive innerdører i furu, hvitmalte doble dører og mer moderne innerdører med klart glass. Trodde du at det var vanskelig å skifte innerdør selv? Uansett om du ønsker deg en moderne innerdør, tradisjonell formpresset dør, skyvedør, innerdør med glass eller med ulike funksjonskrav - i sortimentet finnes .

Billige innerdører til alle husets rom finner du hos oss på Byggmax. Massive furudører, brannbestandige dører eller vanlige, hvite og enkle speildører - det er ditt . Formpresset slett innerdør, inkl hvit karm. Unik formpresset innerdør med sporfrest mønster, eks karm.


Furu innerdør med glass ruter, eks furukarm. Stil massiv innerdør m/glass Moderne glassdør i et minimalistisk design som egner seg til bruk i leilighet, bolig, kontor og andre steder hvor det ikke er andre . Stil Massiv Innerdør m/glass, karm og dempelist. Vi har et stort utvalg av innerdører i våre butikker.


Se det store online utvalget av Innerdører hos BAUHAUS. LAMELL TIL PRESIDENT HVIT FASETTSLEPET GLASS - MARLEY. Vi har et stort utvalg av innerdører på lager. Swedoor dørblad Style SP+ SPglass lett hvit 1x 209. Scanflex dørblad Sindre hvit glass 2x3ru.


En flott og moderne innerdør med sidefelt og 2xglassruter i klart glass. Døren gir et stilrent inntrykk som passer i de fleste miljøer. Låskasse: Assa 20(Hvitlakkert) Skåter: MU2849.


Scanflex er Norges største produsent av innvendige heltredører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.