mandag 5. oktober 2015

Glass foldedør

Uisolert profil med mm sikkerhet herdet glass , eller med lags vanlig glass. Utadslående eller innadslående (valgfritt) - Gangdør inkl. Men også med standard glass , som her i nettbutikken, er U verdien meget lav, tatt i betraktning at det er en aluminiumsdør. Det er få, om noen aluminiumsdører, som kan vise til et slikt nivå!


Lag din vakre vinterhage eller din egen beskyttede krok bak glass og ramme. Nyt varmen mens du sitter i.

Vår isolerte foldedør ST ( SUPERTHERM 80) er produsert i holdbar og vedlikeholdsfri aluminium. Den holder uværet ute og kan lett åpnes om du vil slippe inn sol og varme. Minste mål bredde 5mm.


Innbruddssikkerhet God innbruddsikring gjennom låsing i topp- og bunnprofil. Kan leveres som FG-godkjent (Forsikringsselskapenes godkjenningsnevnd). Schüco foldedører gir maksimal åpning mellom inne- og utearealet.


Foldedørens egenskaper. Schüco fører to varianter av isolerte foldedører : Schüco ASS FD: Godt isolert foldedør.

For glasstykkelser fra - mm. PAN isolert foldedør av glass og aluminiumsprofiler med brutt kuldebro. Leveres med stk dørblader. Jeg trenger tilsammen løpemeter med foldedører for å kle inn denne delen av terrassen (det blir et rom på m2!), så prisen er . Hvis boligen din er trang og hver centimeter av den er verdifull, velg da en foldedør.


Våre foldedører framstilt i PVC vil både sikre varmen i deres hjem og forminske utgifter til oppvarming. Dette er en fin løsning for deg som har en hyggelig uteplass med tak over, og som ønsker å skjerme deg for vær og vind. Vi har smekre men samtidig robuste skyvedører i aluminium og glass. Lages med tre eller fire dører.


Løper i skinner oppe og nede. Det er standard med kun innvendig vrider i børstet aluminium. Kan også leveres med hvit vrider, og med låsbar FG-anbefalt vrider mot pristillegg. Disse er isolert med mm glassfiberarmerte polyamidlister. Dørene skyves over hverandre og . Integrert hengsle og skjult beslag gir et stilrent design uten synlige skruer.


Isolert dør som kan foldedør. Slipp lyset og naturen inn! Med foldedører kan man nyte utsikten gjennom store glassflater og slippe inn maksimalt med lys året rundt.

Ved å åpne føldedørene skapes direkte kontakt med naturen utenfor og en får en maksimal utnyttelse av både innerommet og det husnære uterommet. En av foldedørens store fortrinn er at . Du har valgt 3-Felts foldedør. En vanlig slagdør tar nesten m2. En foldedør er derfor et godt valg når man vil utnytte plassen maksimalt – større gulvplass og bedre romutnyttelse.


Kjøp god foldedør til din terrasse. Hyggelige priser, og vedlikeholdsfritt. I PVC, tolags og trelags glass. Se prisliste i nettbutikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.