fredag 2. oktober 2015

Gammel låve

Det er vel på tide både ta ett første store prosjekt her og komme i gang med vår gamle låve. Gammel låve til salgs fra Kr. Marius Fliid Stensrød (27) har aldri spurt seg selv om hvorfor han pusser opp en 1år gammel låve.


Har du lyst til å bytte ut de gamle vinduene i hovedhuset, og er usikker på om det er riktig - eller har du andre spørsmål som gjelder eldre hus og uthus eller en . Linda Olsen-Ryum har bygget om den gamle låven , og byttet ut år gammelt skrot med kvalitetshåndverk.

Eieren er inspirert av Japans arkitektur. MODERNE MIKS: Hovedrommet har møbler i en lett og . Det er i dag vanlig å forveksle betegnelsen løe med låve. Låven var opprinnelig et rom i løa, der kornet ble tresket. I Bergensveien pa Grorud ligger laven fra gamle Fjellhøy gar som snart skal bli til seks nye leiligheter. Låven ligger på småbruket Kjenset, som grenser inn mot skolen, og som er eid av Gjøvik kommune.


Vi hadde en gammel flott låve. En av de som står der litt .

Jeg har kjøpt en gård med gammel låve. Innvendig er det et stolpehav som gjør den ganske . Tørking av rundstokk for bruk som reisverk i gammel. Flere resultater fra gardsdrift.


Hekseprosess i gammel låve -adressa. Det blir storformat i intimteatret når biskopen og alle de andre figurene i operasmusikalen Which Witch inntar . Hadeland Folkemuseum - Photographer Bratvol Gulbrand. Og rundt de robuste bjelkene i låven på gården Eidslia i Hølonda i. Siden dette opprinnelig er en gammel låve , så var det viktig for oss å ta . På Kjerrantunet bare min fra Bodø sentrum har Kirsten Limstand pusset opp og restaurert den gamle låven hvor vi har våre NLP-kurs.


Den står side om side . Selges på rot til høystbydende Ta kontakt for mer informasjon. En gammel låve med grunnflate på ca 2kvm er falleferdig og bør rives. Tiltak: Driftsbygningen som rives var oppført som fjøs og låve og seinere vært brukt til lager av utstyr. Vakkert med gammel bordkledning, men ikke så veldig praktisk.


I andre etasje inne på låven er det ikke gulv helt ut, men det skal det selvsagt bli etterhvert!

Nå skal låven med de mange mystiske symbolene sikres for framtida. Låven som hadde blitt gjort om til en loftsleilighet og kombinert garasje var gammel , slitt og lite beboelig. Så begynte familien på den store og omfattende jobben . Kirsti Skulberg er interiørarkitekt med bygningsvern som spesialområde. Rundt om i landet står mange tomme låver og nedlagte gårdstun, som. Det blir nytt liv i den gamle låven til Terje Kvinlog når Indremisjonsforbundet Sør åpner gjenbruksbutikk i bygningen.


Kroglia Kulturgård og Rana filmklubb lanserer høstens skumleste opplevelse - Skrekk og ku.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.