fredag 30. oktober 2015

Fuktighetsmåler treverk

Overflatebehandling av tre skal ikke utføres om fuktigheten i treet er høyere enn. En fuktmåler er et nyttig hjelpemidel, men pass deg for å bruke den feil,.

Skal en måle fuktighet i materialer, er måling i treverk det letteste. Digital fuktmåler kan kjøpes fra et par hundrelapper. Grensen for hvor tørt treverket må være før du kan male varierer. Stanleys STHT7700er en god fuktmåler .

Jeg tok en tur innom Biltema og skaffet meg en fuktmåler selv. Et instrument laget for å måle fuktighet i treverk vil ikke nødvendigvis funke . Er det noen som har anbefalinger til en fuktmåler for å måle fuktigheten i ved med? Fuktmåler med pigger og pinner for treverk. Extech MO2fuktmåler for faste materialer.


Sjekk værmeldingen, bruk fuktmåler og mal helst på formiddagen, melder. Vår hovedregel er at treverket ikke må ha høyere fuktandel enn 18 . Vi sender ordren din samme dag som du bestiller!

Sjekk værmeldingen, bruk fuktmåler og mal helst på formiddagen,. Vår hovedregel er at treverket ikke må ha høyere fuktandel enn 15 . Med en god fuktmåler kan du måle fuktigheten i boligen. En fuktmåler viser hvor høy fuktighet det er inne i treverket. Hjem, Våre betingelser, Produkter, Kontakt. Nedre Engelstad Går Engervegen 15 2030 . HM8-WS SERIEN for en hurtig og fleksibel fukt måling av bygningsmaterialer i tre o WSo WS5.


Extech MO2Fuktscanner uten nåler - uten å skade vegg. Merlin HM8-BFStk Fuktighetsmåler treverk Merlin HM8-WSApparatene fungerer når de . Protimeter Mini, digital fuktmåler for treverk etuni_3. Med testo 6kan du hurtig og uten å sette merker i underlaget, nøyaktig måle fuktighet i bygningsmateriale og treverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.