onsdag 28. oktober 2015

Ferdigtapetserte sponplater

Ferdigtapetserte veggplater. Tapet er i trendbildet som aldri før, og vi har har et bredt utvalg av ferdigtapetserte veggplater som vi har delt inn i tre kolleksjoner, TREN. TREND kolleksjonen er for deg som vil ha det nyeste. Walls4You er ferdigtapetserte sponplater med låsprofil.


Lekker både som fondvegg og i hele rommet. Et uttall av variasjonsmuligheter.

CLASSIC kolleksjonen består av klassiske dekorer og overflater. Mange kombinasjonsmuligheter hvor de klassiske stripetapetene har ensfargede . Tapet er ikke til å komme utenom i trendbildet, og man ser stadig nye og innovative varianter for veggene. Har man en vegg som er uegnet for tapet, er ferdigtapetserte veggplater derfor et godt alternativ.


De kan godt monteres rett på . Arbor leverer et komplett program av sponplater , MDF-plater og baderomsplater: Baderomspanel du enkelt monterer selv, ferdigmalt og ubehandlet veggpanel i spon i moderne farger, veggpanel ferdigmalt og ubehandlet i MDF med dype profiler, mm dekorpanel for rehabilitering, veggpanel du kan legge horisontalt eller . Ingen sparkling eller liming. Så enkelt kan det altså gjøres.

Glem sparkling, grunning og maling - med ferdigtapetserte panelplater får du ny vegg på ganske kort tid. Fibertapet på sponplater. Dette er sponplater som enkelt skrus og klikkes . Har du en vegg som er uegnet for tapet, er ferdigtapetserte veggplater derfor et alternativ.


Montering av platene er enkel, og med en grei låseprofil blir skjøten . AddThis Sharing Buttons. I dag vil de fleste av oss ha produkter som raske og enkle å montere. Fortsatt sverger mange til heltre eller gips, men stadig flere ser i retning av ferdige spon - eller mdf-plater. Etterspørselen viser tydelig at dette er noe kundene ønsker seg.


Kristoffer Rakoczy, salgssjef for bygg og trelast ved MAXBO Hvam. Det er grunningsfolie på begge sider. Høykvalitets sponplater for vegg med ferdig pålagt fibertapet i topp kvalitet og lekkert design. Har for mye igjen etter byggeprosjekt. Betongvegg - ønsker tapetsere.


Hei, Har lest tidligere svar dere har gitt på lignende spørsmål, men jeg har likevel ikke blitt helt smart på dette. Jeg har en stue som er pr. Veggplatene er stygge og skal fjernes og jeg ønsker å tapetsere på en slett vegg.


Tilgjengelig i butikker.

Med flotte veggplater kan du enkelt fornye rommene i hjemmet ditt. Velg mellom alt fra eksklusive panelbord til panelplater og plater av spon og gips.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.