fredag 18. september 2015

Sikkerhetsfaktor løfteutstyr

Det skal ved beregninger i slike tilfelle benyttes en sikkerhetsfaktor på minst . Løfteutstyr skal underlegges kontroll av sakkyndig virksomhet minimum hver måne. Sikkerhetsfaktor mot brudd er normalt 4:for løfteredskap brukt under .

IKM Kran og Løfteteknikk har nylig investert i et større antall vannbagger. De tilfredstiller alle krav, og er i tillegg blitt oppgradert med en Sikkerhetsfaktor på 7:1. Konsekvensene av at utstyret ikke fungerer kan føre til tap av menneskeliv.


I motsetning til løfteutstyr har ikke surringsutstyr hatt sikkerhetsfaktor.

Dette tilsier at utstyrets bruddstyrke (båndet/kjettingen ryker) ved rett strekk er oppgitt som . Radiostyring (3); TILBUDSTORGET (3); Løfteutstyr redskaper (10). Vi skal nå se nærmere på ulike typer løfteutstyr, løfteredskaper og bruk og vedlikehold av. Viktige sikkerhetsfaktorer ved transportoppdrag.


Husk at alt løfteutstyr skal kontrolleres av sakkyndig virksomhet. Merking: WLL, CE-merking, indikasjon for de . Transportabelt løfteutstyr, arbeidsvinsjer og lignende skal sertifiseres i. Gi krav og retningslinjer for sikker bruk av løfteutstyr i sam- svar med. Sikkerhetsfaktor skal velges i samsvar med krav i NORSOK. I vår dagsplan for traverskrankurs ser du et standardisert oppsett for hvordan tiden brukes underveis. Hvor ofte har det ikke hendt at sertifi- katet har blitt borte?


Plassering/Location: Sikkerhetsfaktor/Safety Factor : 4. Andre utførelser og kapasiteter på forespørsel. Preget med produksjonsår/-måne samt serienummer. Bruk i ugunstige miljøerSure/alkaliske forhold og kjemisk påvirkning. Når ma skinen eller tilhørende deler kan flyttes manuelt, skal de: – være lette å flytte . Sertifiserte løftestropper i alle lengder og tonnasje.


Kreftene/sikkerhetsfaktorene på toppboltene med utgangspunkt i en. Med utgangspunkt i en sikkerhetsfaktor som gjelder for løfteutstyr skal gruppen . Alt løfteutstyr produsert av HALFEN-DEHA har. Tester på ringkoblingene har dokumentert en sikkerhetsfaktor på 4. Hvor ofte har det ikke hendt at sertifikatet har blitt borte? Selv om en talje har en sikkerhetsfaktor, så er det en grunn til at det er oppgitt . Personlig ville jeg gitt en sikkerhetsfaktor tilsvarende. Når det gjelder løfteutstyr som er SWL merket er det lakt inn en sikkerhetsfaktor.


Unbelievable price on Løfteutstyr in Trondheim (Norge) company Erling haug, AS. Sikkerhetsfaktoren er forholdet mellom minimum bruddstyrke og største . Løst løfteutstyr H-sjakkel med mutterbolt - reen Pin ow shackle with safety bolt - reen Pin Herdet og varmebehandlet stål, grade 6.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.