fredag 18. september 2015

Retrokjøkken

Bli med på en tur-retur reise til 30-, 40- og 50-tallet. Kvänums retrostil er basert på modellene Banér og Trolle – falsede modeller som kjennetegnes ved at halve dybden av døren går inn i skapstammen, mens den andre halvparten ligger utenfor stammen. Falsen gir dørene et pent inntrykk med synlige hengsler og en stor åpningsvinkel. Familien ønsket seg et ordentlig håndlaget kjøkken i tre, og falt for kjøkkenmaker Frode Tingbøs verk.


Frontene er i europeisk valnøtt, og håndplukket av Tingbø selv.

Han ville finne treverk med mest mulig liv. Det opprinnelige kjøkkenet lå som en trang tarm innenfor gangen, med en dør . Da har disse kjøkkenredskapene fra ca. De er i førsteklasses stan lite brukt og for lengst erstattet av helt rustfrie saker i vårt kjøkken. Kan kjøpes enkeltvis eller samlet. Explore Studio Kvänum Oslo AS's board RETRO KJØKKEN on Pinterest.


See more ideas about Oslo, Kitchen ideas and Kitchens. Moderne kjøkken fra 50-tallet- retrokjøkken.

Noen kjøkkenbilder på en fredag i desember! I disse dager er det akkurat et år siden kjøkkenet ble ferdig, måneder etter at vi flyttet inn i huset. Bergene Holm har laget en liten reportasje om 50-talls kjøkkenet vårt. Nytt hus på gang - og vi skal for første gang velge nytt kjøkken. Det går faktisk fint an å bevare eller skape en gammel stil med nykjøpt kjøkken.


Bare se her, herr Åpent hus. Takk til Kvänum for at de lager slike fine kjøkken. Bli med hjem til år gamle Mari Anvedsens nye fargerike omsorgsleilighet i Myrullvegen i Haugesund. Her er et retro kjøkken ifra Kvalsvik montert.


Og her med et retro kjøleskap. I Sauda bygges det nå leiligheter som de her tilbyr denne type kjøkken,. Dette stilrene kjøkkenet har fire stekeplater, stekeovn og oppvaskkum #129368; Over komfyren. Vi tilbyr stor bredde av gaver, bryllupsgaver, kjøkkenutstyr og mye spennende for enhver.


Vi har nå 1retro kjøkken fra Finn. Sagaform er et populært skandinavisk designmerke som står bak mange klassiske serier. Når man tenker retro kjøkkenutstyr kommer man ikke unna popcornmaskinen.


Metall retro kjøkken i powder med tilbehør fra Maileg.

See what people are saying and join the conversation. Retro Popping av Popcorn! Skal du pusse opp kjøkkenet, men er usikker på hvilken stilart som passer best inn i din bolig? Et moderne kjøkken er ofte forbundet med enkle og minimalistiske linjer, hvitt uttrykk og . Ram inne skapdørene med Shape-konseptet, som er HTHs nye frontrammekjøkken.


Få ideer her til retrokjøkkenet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.